Recensies Vitales Land: Tannheimer Tal & Reutte

Ervaringen van andere wintersporters zijn onmisbaar wanneer je voor een wintersport in het skigebied van Vitales Land: Tannheimer Tal & Reutte wilt kiezen. Een recensie over Vitales Land: Tannheimer Tal & Reutte kan de doorslag geven om wel of niet voor dit skigebied te kiezen. Zijn er veel pistes voor beginners? En is het skigebied wel zo kindvriendelijk als wordt beweerd? Hieronder lees je de recensies van wintersporters die in het skigebied Vitales Land: Tannheimer Tal & Reutte zijn geweest. Je kunt ook je eigen ervaringen met de bezoekers delen door zelf een recensie over het skigebied Vitales Land: Tannheimer Tal & Reutte achter te laten.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 3 oktober 2018

Door: Cristy over Reutte

Niet zo ver rijden

In januari hebben mijn vriend en ik een wintersport geboekt naar Reutte. We wonen in Eindhoven en het was net iets meer dan 700 km rijden, echt super lekkerr gewoon! Altijd maar ruim 900 en dat vinden wij gewoon te lang zitten, zeker als er file is in Duitsland. Reute is een grote plaats met ook wat winkels en vet lekkere restaurants. Skigebied was leuk met lekkere pistes. Alleen niet echt après-ski dat was jammer.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 8 maart 2018

Door: Sebastiaan over Tannheim

Zeer gezellig dorp met veel voorzieningen. Mooi breed dal, niet zo donker en benauwend als we dat van andere gebieden kennen. Veel mogelijkheden tot wintersporten, in het dal zijn een aantal liften op verschillende plekken. Zeer goede langlaufvoorzieningen, je kan door het hele dal komen. Ook voor wandelaars zeer geschikt, ook in de winter.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 19 juni 2013

Door: Jan Derksen over Jungholz

Klein maar fijn

Was hier tijdens de Krokus vorig jaar. Mijn derde ski-jaar en voor het eerst met onze 2 kinderen. Het dorp is rustig, klein en prachtig gelegen. Het skigebied is ideaal voor gezinnen met kleine kinderen. Pluspunt: korte wachttijden bij de skiliften. Volgend jaar weer!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 23 maart 2013

Door: bert over Grän-Haldensee

Leuk gebied met leuke rode afdaling

Prima voor gezinnen met kinderen. Beneden aan leuke piste met sleeplift (niet de hele dag, maar als begin of afsluiting van de dag), boven wel korte pistes, maar altijd goede sneeuw en erg leuk voor kids die al een beetje kunnen skiën. Mooie dalafdaling, wel helemaal in de zon, dus snel pap.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 22 juni 2012

Door: Anoniem over Nesselwängle

Nederlandse apres ski gezzelig hoor!

Sinds december 2011 Nieuwe eigenaren op de apres ski bar daar. Was super gezellig @ Rudolfs!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 1 januari 2012

Door: Simon Padt over Jungholz

We zijn met drie familiie's ook dit jaar hier weer naar toe gegaan, dit omdat het er gewoon erg gezellig en gemoedelijk is ,we hebben het er elk jaar weer erg naar ons zin. we overnachten (fam Hoffman) in het dorpje Wertach wat er vlak bij ligt, hier zijn alle voorzieningen (supermarkten,bakker,apotheek,etc te vinden. Volgend jaar zijn we weer van de partij.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 21 december 2011

Door: J. van der Stel over Reutte

We komen al 30 jaar bij de Familie Tauber in Landgasthof Lilie in Höfen. Uitermate vriendelijke mensen, goede kamers tegen een redelijke prijs en geweldig eten tegen een minimale prijs. Naast Reutte liggen Ehrwald, Lermoos en Biberwier, maar ook Grän en Tannheim op korte afstand. Zowel het Lanfgasthof als de skipistes in de directe omgeving bieden voor ieder een passend skigebied. Familie van der Stel uit Gorinchem

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 13 maart 2011

Door: Maarten over Jungholz

Carnavalsweek 2011 een aantal dagen hier geweest. We waren hier in 2002 ook als eens geweest. Liften en vooral besneeuwing waren enorm verbeterd zodat ook in 2de week maart we nu prima konden skieen. Onze zoon van 6 heeft skiles gehad. De skischool is enorm flexibel dus toen hij een keer geen zin had kon het zo omgeboekt worden. Er zijn hier geen NL-talige leraren maar dat was geen enkel probleem: hij had het erg naar zijn zin en veel geleerd. Gebied is klein maar toch redelijk afwisselend. Bovenaan een leuke buckelpiste, dus zelfs voor gevorderden nog wat te doen. Voor volle week is het te klein, maar met 10 min rijden ben je in Oberjoch met leuke rode pistes.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 19 februari 2011

Door: I +T. Berends, Assen over Grän-Haldensee

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 3 december 2010

Door: Ko.Minnaard over Reutte

Al meer dan 15 jaar gast in Reutte/wangle. In Hotel Talhof wordt men erg verwend, met goed eten, en veel gezelligheid. Als langlaufers kun je hierhalen met uitstekende loipen Kortom een goede omgeving

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 28 oktober 2010

Door: dennis over Nesselwängle

op 1 december gaan er 2 super gezellige apres ski kroegen open! ik wens de boys uit rotterdam heel veel succes!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 31 maart 2010

Door: Gijs en Sjani Vonk over Tannheim

Een schitterend gebied om te langlaufen, te wandelen. Heel rustig buiten het vakantieseizoen. Vriendelijke mensen. Mooien kleine dorpen. Genoeg winkels in de omgeving. Ook in de winter, een schitterende camping ComfortCamping in Gran. Bijna vol bezet met een overdekt zwembad en een zeer goed restaurant. Een aanrader voor gezinnen en ouderen die van rust houden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 6 februari 2010

Door: Gijs en Sjani Vonk over Tannheim

Zijn van 16-29 januari 2010 in Gran geweest. 3 km van Tannheim. Een schitterend dal om te wandelen, te langlaufen en te skien. Goede voorzieningen ook om inkopen te doen. Echt landelijk gelegen. heel veel wandelpaden, zelfs met kinderwagen, goed te doen. Eeen aanrader zowel in de winter alsmde ook in de zomer.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 1 februari 2010

Door: Anoniem over Tannheim

Tannheim is geweldig!!!!!!!!!!!!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 1 februari 2010

Door: Joost Rabou over Jungholz

Wij zijn van 22 december tot 28 december 2009 met onze 2 dochters van 4 en 5 jaar oud wezen skien in Jungholz. Voor kinderen is het gebied ideaal, het enige nadeel is dat er veel sleepliften zijn waar kleine kinderen soms nog moeite mee hebben. Het park voor de kinderen en de bijbehorende beren vonden onze kinderen helemaal geweldig. Liftprijzen zijn relatief goedkoop en ook het eten en drinken is betaalbaar.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 2 januari 2010

Door: JW over Reutte

Wij gaan voor de tweede keer naar Reutte of eigenlijk Höfen bei Reutte. Wij gaan daar naar toe voor de goede skimogelijkheden, zoals de Hahnekam, Berwang, Lermoos en Ehrwald. Allemaal binnen een half uur te bereiken. Wij zijn gevorderden en kunnen ons niet een hele week vermaken op de Hahnekam, vandaar dat we in de auto stappen en ook naar bovengenoemde gebieden gaan om te skieën. Het mooie daarvan is dat je lekker wat afwisseling hebt en dat autoritje is een genot om te doen, want we zijn toch op vakantie. Vertoeven in Gästehaus am Graben is absoluut geen straf. Goed eten, prima verzorging, vriendelijk personeel, speeltuintje voor de kids, een stoere slaapzolder voor de jeugd. Wij zijn hier twee jaar geleden met een groep van 40 personen geweest en hebben een hele fijne tijd gehad.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 27 december 2009

Door: addy van de giessen over Nesselwängle

Wij komen al jaren in Nesselwangle met onze kinderen en kleinkinderen inmiddels en de sfeer is er bijzonder goed vriendelijke mensen, je bent er altijd welkom je bent er echt hun gast En zo moeten wij ons ook voelen en gedragen dan heb je een fantastische vakantie.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 5 april 2009

Door: marjo over Jungholz

Jungholz is een heerlijk rustig dorpje in een prachtige omgeving. Gelukkig niet opgeslokt door het massa toerisme. Een weldadige rust, vriendelijke mensen en zeker ook in het voorjaar en de zomer zeer de moeite waard.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 27 maart 2009

Door: Marin Dort over Jungholz

Een rustig klein dorp, gelegen in een mooie omgeving. Veel wandelmogelijkheden. Voldoende parkeergelegenheid bij de piste. Korte wachttijden bij de skiliften. Veel mogelijkheden m.b.t. skipassen. Voor supermarkt-, bakker- of slager'bezoek' auto nodig en +/- 6 km de weg terug richting Duitsland nemen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 16 januari 2009

Door: k.meijer [email protected] over Reutte

Deze plaats dorp/stad van top kwaliteit. Ik zelf en mijn ouders komen hier al meer dan 40 jaar, services in de winkels en klasse hotels met als hoogtepunt hotel Maximilan in Ehenbichl, waar slechts het allerbeste voor de gasten goed genoeg is!! in alle jaargetijden!!!! Fam K.Meijer Ijmuiden

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 12 november 2007

Door: Eddy over Reutte

Er wordt niets verteld over Hotel Post. Zeer hoog van kwaliteit en vriendelijkheid. Ben er een week geweest en we waanden ons als een prinselijk paar. Met m'n vrouw een geweldige week beleefd. Eddy Scheepmaker

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 23 maart 2007

Door: Anoniem over Reutte

Jammer rick, je recensies kloppen niet. Met 6 kinderen in het hotel. Familiehotel zeggen ze. Nou, van kindermenu nooit gehoord. Wel 5 gangenmenu. Een vriendelijke mevrouw, 's avonds een blonde, de rest een stelletjezwartkijkers.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 22 maart 2007

Door: Rick over Reutte

Wat een onzin. Hotel Zum Mohren zeer goed. Ontbijt prima, diner uitstekend. Personeel zeer behulpzaam. Men wilde ons graag op de piste in Reutte houden, maar er lag geen sneeuw. Kregen toen van hun de tip om op de gastenkaart, gratis met de trein naar Lermoos te gaan. Niet groot, maar erg mooi gebied met uitstekende sneeuwconditie!! Hotel: ruime schone kamers, perfecte sauna, stoombad, relaxruimtes, zwembad, met fruit en sap en thee. En dat alles gratis. Bediening zeer vriendelijk, zelfs een nederlands sprekende. Wij hebben niets te klagen gehad. Gaan volgend jaar niet meer naar Reutte omdat er niet veel vertier te vinden was. Gezellig Cafe is "Cafe Steh" , 100 meter verderop.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 14 maart 2007

Door: Anoniem over Reutte

Heel gezellig stadje. Busdienst naar skigebied slecht. Ervaring hotel Zum Morhen zeer slecht. Directie zeer onvriendelijk. Jammer is dat.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 6 maart 2007

Door: tiny over Reutte

Hotel zum mohren zeer onvriendelijke directie. Welkom en informatie niet gekregen. Het is geen familiehotel, de kinderen zijn daar niet welkom.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 4 januari 2007

Door: Fre & Nina over Tannheim

We zijn tijdens de Kerstvakantie naar Tannheim geweest. Het Tannheimertal is een prachtige streek waar je mooi kan wandelen, langlaufen, paragliden, skiën en snowboarden. Indien je op zoek bent naar een groot skigebied, zal je hier niet echt aan je trekken komen. Maar ga je met de familie en voor de gezelligheid, dan ben je hier op het juiste adres.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 1 oktober 2006

Door: daan over Tannheim

Mooi gebied voor familie`s of groepen met kinders, er is voor ieder wat wils.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 29 maart 2006

Door: Taccoen Elise. over Jungholz

Jungholz is voor mij "the place to be", zowel voor jongeren als voor volwassenen. Zeker een paradijs voor de allerkleinsten. Hopelijk kunnen we spoedig onze kleinkinderen meebrengen. Wie niet skiet, kan zeker heel mooie wandelingen maken, en genieten van de prachtige bergen die het dorp omringen. Zeer gastvrij volk en zeer vriendelijk. Volgende jaar gaan we zeker terug!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 12 maart 2006

Door: Toine de Goede over Jungholz

Jungholz is een heel gezellig skigebied. Ik heb er leren skieen en keer nu weer terug omdat we zelf een gezin hebben. Ik kom er al vanaf mijn 9e (1966) Jungholz heeft een aantal goede hotels. In de vorige recentie werd gesproken over Alpenhof. Dit mag dan wel fijn bij de piste liggen, ze zijn alergisch voor kinderen en hun toebehoren. Nee, ik raad je aan om dan in Hotel Tirol een kijkje te nemen. Kinderen tot 10 jaar zijn GRATIS gast in dit VITAL hotel. Verder hoop ik dat hotel Adler (staat geheel leeg in het centrum) weer in oude staat terugkeert.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 9 maart 2006

Door: Anoniem over Jungholz

Voor mensen met (kleine) kinderen en beginners is dit een heel leuk skigebiedje. Het is niet groot, maar lekker overzichtelijk. De kinderen vermaken zich uitstekend bij de skischool, terwijl je zelf vanaf verschillende punten de berg op kunt en via diverse pistes naar beneden kunt. Skiën tussen de bomen, fantastisch! Leuke skischool die ook Nederlandse kinderen goed opvangt. Veel Duitsers, weinig Nederlanders. Hotel Alpenhof ligt direct aan de pistes, ideaal, alleen zouden ze daar iets stressbestendiger mogen zijn.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 7 maart 2006

Door: jack over Tannheim

leuk dat jullie zo positief zijn,het is ook een mooi berg dorpje wij gaan er wonen en openen er een gasthuis speciaal voor groepen tot 16 personen. ook een gastenkamer voor 2-4 personen. meer info mail ons [email protected]

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 22 februari 2006

Door: Anoniem over Reutte

Bussen naar het skiegebied Hahnekamm (Hofen) gaan helaas 's morgens maar 2x en 's middags terug ook. Weinig blauwe piste en de rode piste naar het dal is toch zwaar, doet soms denken aan een zwarte piste. Er gaat een gondel naar de Hahnekamm waar -/+ 30 personen in passen. De omliggende dorpen bij Reutte zijn helaas wat kleiner, in Reutte kun je nog wat shoppen en lekker koffie drinken en gebak eten in de conditorei.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
2

Datum 5 februari 2006

Door: Anoniem over Reutte

een gezellig stadje met winkeltjes , lekkere conditorijen wegen mooi schoon trotoiers zeer glad

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 3 februari 2006

Door: Anoniem over Tannheim

Dit is een prima dorp voor ouders met kleine kinderen die willen gaan leren skieën. We zijn net een week geweest en het was er heerlijk. De ski-school is goed en doet hele leuke dingen met de kinderen. Het gebied voor gevorderden skieërs is erg klein maar je bent daardoor ook altijd snel ter plaatse als er wat is.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 27 december 2005

Door: Jan & Angele over Tannheim

Tannheim is een ontzettend mooi dorpje, maar de ski mogelijkheden zijn beperkt voor niet gevorderde skiërs. Adembenemend zijn echter de uitzichten die je vanaf bepaalde ski hutten hebt. We zijn er slechts één dag geweest, omdat we elders overnachtten. Momenteel overwegen we echter om hier toch af en toe een korte vakantie door te brengen, dit mede omdat de afstand vanaf Maastricht makkelijk in 5 a 5,5 uren te doen is met de auto. Ook in de zomer is Tannheim de moeite waard, het hele jaar door wordt ook veel georganiseerd.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen

Sneeuwhoogte
Vitales Land: Tannheimer Tal & Reutte

Berg0 cm
Dal0 cm
open - dicht
hoogten

Deze informatie geldt voor het skigebied Tannheimer Tal. Gedurende het wintersportseizoen wordt deze informatie dagelijks geaktualieerd

Toestand pistes geen info
Aantal geopende pistes 0
Liften open-
Rodelbaan open open
Snowpark gesloten

Reisorganisaties
vitales-land-tannheimer-tal-en-reutte