Beoordelingen Tannheim

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Tannheim te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Tannheim ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Tannheim op wintersport zijn geweest. Ben jij in Tannheim geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 8 maart 2018

Door: Sebastiaan over Tannheim

Klein skigebied, maar steile uitdagende pistes

Zeer gezellig dorp met veel voorzieningen. Mooi breed dal, niet zo donker en benauwend als we dat van andere gebieden kennen. Veel mogelijkheden tot wintersporten, in het dal zijn een aantal liften op verschillende plekken. Zeer goede langlaufvoorzieningen, je kan door het hele dal komen. Ook voor wandelaars zeer geschikt, ook in de winter.

Steile uitdagende hellingen
Ook zeer geschikt voor wandelen
Geen mogelijkheden voor toerskiërs

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 31 maart 2010

Door: Gijs en Sjani Vonk over Tannheim

Een schitterend gebied om te langlaufen, te wandelen. Heel rustig buiten het vakantieseizoen. Vriendelijke mensen. Mooien kleine dorpen. Genoeg winkels in de omgeving. Ook in de winter, een schitterende camping ComfortCamping in Gran. Bijna vol bezet met een overdekt zwembad en een zeer goed restaurant. Een aanrader voor gezinnen en ouderen die van rust houden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 6 februari 2010

Door: Gijs en Sjani Vonk over Tannheim

Zijn van 16-29 januari 2010 in Gran geweest. 3 km van Tannheim. Een schitterend dal om te wandelen, te langlaufen en te skien. Goede voorzieningen ook om inkopen te doen. Echt landelijk gelegen. heel veel wandelpaden, zelfs met kinderwagen, goed te doen. Eeen aanrader zowel in de winter alsmde ook in de zomer.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 1 februari 2010

Door: Anoniem over Tannheim

Tannheim is geweldig!!!!!!!!!!!!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 4 januari 2007

Door: Fre & Nina over Tannheim

We zijn tijdens de Kerstvakantie naar Tannheim geweest. Het Tannheimertal is een prachtige streek waar je mooi kan wandelen, langlaufen, paragliden, skiën en snowboarden. Indien je op zoek bent naar een groot skigebied, zal je hier niet echt aan je trekken komen. Maar ga je met de familie en voor de gezelligheid, dan ben je hier op het juiste adres.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 1 oktober 2006

Door: daan over Tannheim

Mooi gebied voor familie`s of groepen met kinders, er is voor ieder wat wils.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 7 maart 2006

Door: jack over Tannheim

leuk dat jullie zo positief zijn,het is ook een mooi berg dorpje wij gaan er wonen en openen er een gasthuis speciaal voor groepen tot 16 personen. ook een gastenkamer voor 2-4 personen. meer info mail ons sjoony@msn.com

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 3 februari 2006

Door: Anoniem over Tannheim

Dit is een prima dorp voor ouders met kleine kinderen die willen gaan leren skieën. We zijn net een week geweest en het was er heerlijk. De ski-school is goed en doet hele leuke dingen met de kinderen. Het gebied voor gevorderden skieërs is erg klein maar je bent daardoor ook altijd snel ter plaatse als er wat is.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 27 december 2005

Door: Jan & Angele over Tannheim

Tannheim is een ontzettend mooi dorpje, maar de ski mogelijkheden zijn beperkt voor niet gevorderde skiërs. Adembenemend zijn echter de uitzichten die je vanaf bepaalde ski hutten hebt. We zijn er slechts één dag geweest, omdat we elders overnachtten. Momenteel overwegen we echter om hier toch af en toe een korte vakantie door te brengen, dit mede omdat de afstand vanaf Maastricht makkelijk in 5 a 5,5 uren te doen is met de auto. Ook in de zomer is Tannheim de moeite waard, het hele jaar door wordt ook veel georganiseerd.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen

Reisorganisaties
Tannheim