Beoordelingen Reutte

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Reutte te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Reutte ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Reutte op wintersport zijn geweest. Ben jij in Reutte geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 3 oktober 2018

Door: Cristy over Reutte

Niet zo ver rijden

In januari hebben mijn vriend en ik een wintersport geboekt naar Reutte. We wonen in Eindhoven en het was net iets meer dan 700 km rijden, echt super lekkerr gewoon! Altijd maar ruim 900 en dat vinden wij gewoon te lang zitten, zeker als er file is in Duitsland. Reute is een grote plaats met ook wat winkels en vet lekkere restaurants. Skigebied was leuk met lekkere pistes. Alleen niet echt après-ski dat was jammer.

Leuk skigebied
Niet zo ver rijden
Gezellige plaats met winkels en restaurants
Niet echt après-ski

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 21 december 2011

Door: J. van der Stel over Reutte

We komen al 30 jaar bij de Familie Tauber in Landgasthof Lilie in Höfen. Uitermate vriendelijke mensen, goede kamers tegen een redelijke prijs en geweldig eten tegen een minimale prijs. Naast Reutte liggen Ehrwald, Lermoos en Biberwier, maar ook Grän en Tannheim op korte afstand. Zowel het Lanfgasthof als de skipistes in de directe omgeving bieden voor ieder een passend skigebied. Familie van der Stel uit Gorinchem

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 3 december 2010

Door: Ko.Minnaard over Reutte

Al meer dan 15 jaar gast in Reutte/wangle. In Hotel Talhof wordt men erg verwend, met goed eten, en veel gezelligheid. Als langlaufers kun je hierhalen met uitstekende loipen Kortom een goede omgeving

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 2 januari 2010

Door: JW over Reutte

Wij gaan voor de tweede keer naar Reutte of eigenlijk Höfen bei Reutte. Wij gaan daar naar toe voor de goede skimogelijkheden, zoals de Hahnekam, Berwang, Lermoos en Ehrwald. Allemaal binnen een half uur te bereiken. Wij zijn gevorderden en kunnen ons niet een hele week vermaken op de Hahnekam, vandaar dat we in de auto stappen en ook naar bovengenoemde gebieden gaan om te skieën. Het mooie daarvan is dat je lekker wat afwisseling hebt en dat autoritje is een genot om te doen, want we zijn toch op vakantie. Vertoeven in Gästehaus am Graben is absoluut geen straf. Goed eten, prima verzorging, vriendelijk personeel, speeltuintje voor de kids, een stoere slaapzolder voor de jeugd. Wij zijn hier twee jaar geleden met een groep van 40 personen geweest en hebben een hele fijne tijd gehad.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 16 januari 2009

Door: k.meijer 1971dd@quicknet.nl over Reutte

Deze plaats dorp/stad van top kwaliteit. Ik zelf en mijn ouders komen hier al meer dan 40 jaar, services in de winkels en klasse hotels met als hoogtepunt hotel Maximilan in Ehenbichl, waar slechts het allerbeste voor de gasten goed genoeg is!! in alle jaargetijden!!!! Fam K.Meijer Ijmuiden

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 12 november 2007

Door: Eddy over Reutte

Er wordt niets verteld over Hotel Post. Zeer hoog van kwaliteit en vriendelijkheid. Ben er een week geweest en we waanden ons als een prinselijk paar. Met m'n vrouw een geweldige week beleefd. Eddy Scheepmaker

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 23 maart 2007

Door: Anoniem over Reutte

Jammer rick, je recensies kloppen niet. Met 6 kinderen in het hotel. Familiehotel zeggen ze. Nou, van kindermenu nooit gehoord. Wel 5 gangenmenu. Een vriendelijke mevrouw, 's avonds een blonde, de rest een stelletjezwartkijkers.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 22 maart 2007

Door: Rick over Reutte

Wat een onzin. Hotel Zum Mohren zeer goed. Ontbijt prima, diner uitstekend. Personeel zeer behulpzaam. Men wilde ons graag op de piste in Reutte houden, maar er lag geen sneeuw. Kregen toen van hun de tip om op de gastenkaart, gratis met de trein naar Lermoos te gaan. Niet groot, maar erg mooi gebied met uitstekende sneeuwconditie!! Hotel: ruime schone kamers, perfecte sauna, stoombad, relaxruimtes, zwembad, met fruit en sap en thee. En dat alles gratis. Bediening zeer vriendelijk, zelfs een nederlands sprekende. Wij hebben niets te klagen gehad. Gaan volgend jaar niet meer naar Reutte omdat er niet veel vertier te vinden was. Gezellig Cafe is "Cafe Steh" , 100 meter verderop.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 14 maart 2007

Door: Anoniem over Reutte

Heel gezellig stadje. Busdienst naar skigebied slecht. Ervaring hotel Zum Morhen zeer slecht. Directie zeer onvriendelijk. Jammer is dat.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 6 maart 2007

Door: tiny over Reutte

Hotel zum mohren zeer onvriendelijke directie. Welkom en informatie niet gekregen. Het is geen familiehotel, de kinderen zijn daar niet welkom.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 22 februari 2006

Door: Anoniem over Reutte

Bussen naar het skiegebied Hahnekamm (Hofen) gaan helaas 's morgens maar 2x en 's middags terug ook. Weinig blauwe piste en de rode piste naar het dal is toch zwaar, doet soms denken aan een zwarte piste. Er gaat een gondel naar de Hahnekamm waar -/+ 30 personen in passen. De omliggende dorpen bij Reutte zijn helaas wat kleiner, in Reutte kun je nog wat shoppen en lekker koffie drinken en gebak eten in de conditorei.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
2

Datum 5 februari 2006

Door: Anoniem over Reutte

een gezellig stadje met winkeltjes , lekkere conditorijen wegen mooi schoon trotoiers zeer glad

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen