Recensies Turracher Höhe

Ervaringen van andere wintersporters zijn onmisbaar wanneer je voor een wintersport in het skigebied van Turracher Höhe wilt kiezen. Een recensie over Turracher Höhe kan de doorslag geven om wel of niet voor dit skigebied te kiezen. Zijn er veel pistes voor beginners? En is het skigebied wel zo kindvriendelijk als wordt beweerd? Hieronder lees je de recensies van wintersporters die in het skigebied Turracher Höhe zijn geweest. Je kunt ook je eigen ervaringen met de bezoekers delen door zelf een recensie over het skigebied Turracher Höhe achter te laten.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 1 maart 2020

Door: Nikkie over Turracher Höhe

Heerlijk dorp met mooie accomodaties

Voor de tweede keer in Turracherhöhe. Mooie pistes, en voor het tweede jaar op rij weer een zonnige week achter de rug. Er zijn vele accomodaties (de meesten zijn allemaal net nieuw!). Wij hebben een chalet voor 12 personen geboekt in het alpenpark. Een echte aanrader! 9 volwassenen en 2 kinderen, waaronder skiërs en snowboarders en wandelaars. Een beginner, een gevorderde en expert snowboarders en iedereen heeft zich wederom deze vakantie prima vermaakt.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 26 januari 2020

Door: Anoniem over Turracher Höhe

Pareltje van het zuiden

Al meermaals in dit heerlijke gebied geweest. Ski's onderkrijgen voor de deur en de piste op. Na een dag heerlijk diverse pistes skiën, waar je onderweg de pistebutler tegenkomt en bij een drive in een heerlijk kippetje kan eten aan het einde van de middag de après-skibar in. Voor zowel beginners, gevorderden en skiles voor de kids een super gebied.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
5

Datum 30 december 2019

Door: Hans over Turracher Höhe

Te weinig capaciteit liften

De pistes zijn rustig De restaurants prima De omgeving is prachtig

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 30 december 2019

Door: Nikkie over Turracher Höhe

Gezellig en gemoedelijk gebied met voor ieder wat wils

Wij verbleven het afgelopen jaar met 12 personen in het alpenpark. Mooie accommodatie en mooi park! Wij hebben beginnende skiërs, gevorderde skiërs, gevorderde snowboarders, wandelaars, en twee honden bij ons. En iedereen heeft zich prima vermaakt! Voor aankomend jaar weer geboekt! Heerlijk eten, alles op loopafstand.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 11 januari 2018

Door: Pieter over Turracher Höhe

Fantastisch mooi gebied met perfecte accommodatie

We zijn enorm verrast door het gebied. Qua pistekilometers lijkt het niet veel, maar het voelt zeker niet klein aan. Het is lekker overzichtelijk en voldoende uitdaging. Zeker de fun pistes zijn erg mooi gemaakt. Het gebied verveelt niet, en hier geen wachtrijen bij de liften, dus je kunt lekker meters maken. Ook de combinatie met de accommodatie was perfect. Wij hadden een chalet in Alpenpark Turrach voor max 10 personen en op loopafstand van de piste (wel even opletten dat je huis 1 t/m 12 boekt, die liggen het meest dicht bij de skilift). Verderop kan ook, je kunt ook terug skiën naar je chalet.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 2 december 2016

Door: Ronald Vrijenhoef over Turracher Höhe

Geweldige gastvrijheid en heerlijk om te skien

Wie heeft er nu een pilstebutler, wie kan er met een sneeuwscooter voor je hotel opgehaald worden en heerlijk gaan eten, niet lang te wachten voor liften, super gave rodelbaan "Nicky Flitzer". Dit gebied bied alles voor de genieter van wintersport, want er is een butler en die scooter komt je halen. Gastvrijheid ten top! Echt heel fijn gevoeld en wij gaan zeker terug!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 20 maart 2016

Door: Ronald over Turracher Höhe

De Turracherhöhe is bij uitstek geschikt voor families en vriendengroepen door wie verschillende niveau's en soorten van wintersport bedreven wordt. Van beginners, wandelaars, tot en met meer ervaren skiërs. Of voor shortstay.

De Turracherhöhe is zeer sneeuwzeker, goed verzorgd en de omgeving is prachtig. Hoewel er gesproken wordt over c.a. 40 km piste, kun je dit verdubbelen omdat je zowel een rondje rechtsom als linksom kunt skiën. In 2015 is een nieuwe lift in gebruik genomen, waardoor er 5 nieuwe pistes zijn. Een mooie toevoeging. Daarnaast zit het skigebied van BadKleinkirchheim ook op de skipas, dit gebied heeft 115 km piste en is op ongeveer 20 minuten afstand rijden van de Hohe verwijderd. De apres-ski is beperkt, maar voor elk wat wils. Een aanrader! Wij verbleven overigens in het turmhaus. Een heerlijk huis voor 10 personen met alles er op en er aan.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 4 maart 2015

Door: Bob over Turracher Höhe

Knus, klein gebied met hoge sneeuwzekerheid

Voor de tweede keer in dit gebied geweest en het voelde wederom geweldig. Als je van kilometers vreten houdt dan moet je hier NIET naartoe gaan. We hadden een chalet aan de piste dus geen gesleep met uitrusting maar direct met de ski's op de piste. Snowboardles van de kinderen was van 10 tot 13; bij Katschberg is het even duur maar een uur korter...

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 27 januari 2013

Door: Anoniem over Turracher Höhe

Mooi skigebied en super gezellig

We waren met vrienden in Turracherhöhe. En daar bivakkeerde we in een super luxe en mooie chalet van de Fam. de Jong op het Alpenpark. Het is een mooi en netjes park met hele luxe chalets. Het skigebied is erg mooi voor beginners (zoals ik) en voor gevorderden (volgens mijn vrienden). Het gebied is nog niet heel erg bekend bij de Nederlanders, maar ik denk dat dat gauw gaat veranderen....

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 30 november 2012

Door: Hans verweij over Turracher Höhe

Indrukwekkend mooi en heerlijk rustig

Wat een luxe om in dit gebied te skiën. Geen rijen bij de liften, prima pistes en vaak mooi weer. Tikkeltje decadent met een heuse pistebutler die prosecco serveert. En dan lekker in zo'n ligstoel genieten van de zon . We gaan er zeker nog een keer naar toe

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 23 januari 2007

Door: Margreet over Turracher Höhe

Turracherhoehe ligt aan de grens met Stiermarken en niet Oost tirol. Het is daar heel erg mooi. Ik kom uit Karinthie !

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 20 november 2005

Door: Anoniem over Turracher Höhe

EEN AANRADER, voor een rustige wintervakantie. Klein maar fijn, gemoedelijk, rustig en sneeuw zeker. Voor Nederlanders nog een onbekend gebied, maar de moeite waard om deze plaats te ontdekken, vooral voor mensen die van rust en natuur houden en toch actief bezig willen zijn en zich willen ontrekken van de drukke Apres-ski gebieden. Wij hebben zelf dit gebied in 1995 als wintersportgebied ontdekt. Gaan er nu elk jaar naar toe. Voor een verblijf op de Turracherhöhe adviseren wij: Hotel Gasthof Turracherhof (http://www.turracherhof.at/) Een perfect familie hotel / gasthof en direct aan de piste. Kwaliteit uitstekend.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 5 november 2005

Door: Anoniem over Turracher Höhe

EEN AANRADER, voor een rustige wintervakantie. Klein maar fijn, gemoedelijk, rustig en sneeuw zeker. Voor Nederlanders nog een onbekend gebied, maar de moeite waard om deze plaats te ontdekken, vooral voor mensen die van rust en natuur houden en toch actief bezig willen zijn en zich willen ontrekken van de drukke Apres-ski gebieden. Wij hebben zelf dit gebied in 1995 als wintersportgebied ontdekt. Gaan er nu elk jaar naar toe. Voor een verblijf op de Turracherhöhe adviseren wij: Hotel Gasthof Turracherhof (http://www.turracherhof.at/) Een perfect familie hotel / gasthof en direct aan de piste. Kwaliteit uitstekend.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen

Sneeuwhoogte
Turracher Höhe

Berg0 cm
Dal0 cm
open - dicht
hoogten

Deze informatie geldt voor het skigebied Turracher Höhe. Gedurende het wintersportseizoen wordt deze informatie dagelijks geaktualieerd

Toestand pistes geen info
Km pistes open 0
Liften open-
Rodelbaan open open
Snowpark gesloten