Beoordelingen Turracherhöhe

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Turracherhöhe te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Turracherhöhe ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Turracherhöhe op wintersport zijn geweest. Ben jij in Turracherhöhe geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 2 december 2016

Door: Ronald Vrijenhoef over Turracherhöhe

Geweldige gastvrijheid en heerlijk om te skien

Wie heeft er nu een pilstebutler, wie kan er met een sneeuwscooter voor je hotel opgehaald worden en heerlijk gaan eten, niet lang te wachten voor liften, super gave rodelbaan "Nicky Flitzer". Dit gebied bied alles voor de genieter van wintersport, want er is een butler en die scooter komt je halen. Gastvrijheid ten top! Echt heel fijn gevoeld en wij gaan zeker terug!

Luxe
Gastvrijheid

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 20 maart 2016

Door: Ronald over Turracherhöhe

De Turracherhöhe is bij uitstek geschikt voor families en vriendengroepen door wie verschillende niveau's en soorten van wintersport bedreven wordt. Van beginners, wandelaars, tot en met meer ervaren skiërs. Of voor shortstay.

De Turracherhöhe is zeer sneeuwzeker, goed verzorgd en de omgeving is prachtig. Hoewel er gesproken wordt over c.a. 40 km piste, kun je dit verdubbelen omdat je zowel een rondje rechtsom als linksom kunt skiën. In 2015 is een nieuwe lift in gebruik genomen, waardoor er 5 nieuwe pistes zijn. Een mooie toevoeging. Daarnaast zit het skigebied van BadKleinkirchheim ook op de skipas, dit gebied heeft 115 km piste en is op ongeveer 20 minuten afstand rijden van de Hohe verwijderd. De apres-ski is beperkt, maar voor elk wat wils. Een aanrader! Wij verbleven overigens in het turmhaus. Een heerlijk huis voor 10 personen met alles er op en er aan.

Sneeuwzeker, mooie natuur, meeste restaurants ook lopend/lift bereikbaar, aardige mensen, goed verzorgd, broodjes service aan huis
Klein skigebied, geen supermarkt, wel een klein winkeltje met beperkt aanbod en broodjesservice

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 4 maart 2015

Door: Bob over Turracherhöhe

Knus, klein gebied met hoge sneeuwzekerheid

Voor de tweede keer in dit gebied geweest en het voelde wederom geweldig. Als je van kilometers vreten houdt dan moet je hier NIET naartoe gaan. We hadden een chalet aan de piste dus geen gesleep met uitrusting maar direct met de ski's op de piste. Snowboardles van de kinderen was van 10 tot 13; bij Katschberg is het even duur maar een uur korter...

Sneeuwzekerheid
Knus
Geen fatsoenlijke supermarkt in de buurt (dichtstbijzijnde Billa is bij Bad Kleinkirchheim)

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 27 januari 2013

Door: Anoniem over Turracherhöhe

Mooi skigebied en super gezellig

We waren met vrienden in Turracherhöhe. En daar bivakkeerde we in een super luxe en mooie chalet van de Fam. de Jong op het Alpenpark. Het is een mooi en netjes park met hele luxe chalets. Het skigebied is erg mooi voor beginners (zoals ik) en voor gevorderden (volgens mijn vrienden). Het gebied is nog niet heel erg bekend bij de Nederlanders, maar ik denk dat dat gauw gaat veranderen....

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 30 november 2012

Door: Hans verweij over Turracherhöhe

Indrukwekkend mooi en heerlijk rustig

Wat een luxe om in dit gebied te skiën. Geen rijen bij de liften, prima pistes en vaak mooi weer. Tikkeltje decadent met een heuse pistebutler die prosecco serveert. En dan lekker in zo'n ligstoel genieten van de zon . We gaan er zeker nog een keer naar toe

Goede liften, leuk park, er wordt veel georganiseerd
Supermarkt 20 minuten rijden, geen gitzwarte pistes

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 23 januari 2007

Door: Margreet over Turracherhöhe

Turracherhoehe ligt aan de grens met Stiermarken en niet Oost tirol. Het is daar heel erg mooi. Ik kom uit Karinthie !

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 20 november 2005

Door: Anoniem over Turracherhöhe

EEN AANRADER, voor een rustige wintervakantie. Klein maar fijn, gemoedelijk, rustig en sneeuw zeker. Voor Nederlanders nog een onbekend gebied, maar de moeite waard om deze plaats te ontdekken, vooral voor mensen die van rust en natuur houden en toch actief bezig willen zijn en zich willen ontrekken van de drukke Apres-ski gebieden. Wij hebben zelf dit gebied in 1995 als wintersportgebied ontdekt. Gaan er nu elk jaar naar toe. Voor een verblijf op de Turracherhöhe adviseren wij: Hotel Gasthof Turracherhof (http://www.turracherhof.at/) Een perfect familie hotel / gasthof en direct aan de piste. Kwaliteit uitstekend.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 5 november 2005

Door: Anoniem over Turracherhöhe

EEN AANRADER, voor een rustige wintervakantie. Klein maar fijn, gemoedelijk, rustig en sneeuw zeker. Voor Nederlanders nog een onbekend gebied, maar de moeite waard om deze plaats te ontdekken, vooral voor mensen die van rust en natuur houden en toch actief bezig willen zijn en zich willen ontrekken van de drukke Apres-ski gebieden. Wij hebben zelf dit gebied in 1995 als wintersportgebied ontdekt. Gaan er nu elk jaar naar toe. Voor een verblijf op de Turracherhöhe adviseren wij: Hotel Gasthof Turracherhof (http://www.turracherhof.at/) Een perfect familie hotel / gasthof en direct aan de piste. Kwaliteit uitstekend.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen