Beoordelingen St. Jakob im Defereggental

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar St. Jakob im Defereggental te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of St. Jakob im Defereggental ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in St. Jakob im Defereggental op wintersport zijn geweest. Ben jij in St. Jakob im Defereggental geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
2

Datum 30 december 2014

Door: A. Koridon over St. Jakob im Defereggental

Ben hier nu voor de 2e keer geweest (logeer in Lienz)

Voor de 2e keer geprobeerd, wij gaan al 35 jaar naar verschillende plaatsen (32 stuks) in Oostenrijk en kunnen daardoor echt goed vergelijken. De mentaliteit daar vond ik opvallend voor zo'n kleine plaats. Maar ze gedragen zich zoals de grote geijkte wintersport plaatsen. De parkeerplaatsen zijn een dorp verder. Dus 10 min lopen met je spullen. Als je eten wilt bestellen bij (gondel) moet je dit zelf opschrijven? en naar binnen brengen. Om vervolgens op een strudel 45 min te moeten wachten. Ik begrijp niets van de zogn rust waar men het over heeft. Alle restaurants zaten vol, dus we zijn maar weggegaan en onderweg iets gegeten. Wij zaten in een grotere plaats Lienz, maar hadden daar niet zo'n gekkenhuis aangetroffen als in St Anton in Deff. Wij gaan ook dan niet meer terug.

Sorry kan ik niet benoemen
Parkeerplaatsen zijn mijlenver, weinig plaatsen in restaurants op de piste. Pistes zijn te intensief gebruikt, veel stenen en hout, vooral de T9

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 23 februari 2011

Door: Els over St. Jakob im Defereggental

St. Jakob is een leuk en rustig dorp. Het skigebied is overzichtelijk, je kinderen kunnen gewoon zelf skien, je komt elkaar altijd weer tegen. Een echte aanrader is het rodelen s'avonds. Eerst schnaps drinken en dan met z'n allen naar beneden; lachen! We hebben het altijd gezellig gehad.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen