Skip to navigation Skip to main content
Oostenrijk

ElisabethHotel - Premium Private Retreat (Adults Only)

Mayrhofen | Tirol | Oostenrijk
Afbeelding - elisabethhotel-premium-private-retreat-adults-only-2
Afbeelding - elisabethhotel-premium-private-retreat-adults-only-3
Afbeelding - elisabethhotel-premium-private-retreat-adults-only-8
Afbeelding - elisabethhotel-premium-private-retreat-adults-only-9
Het comfortabele 4-sterren ElisabethHotel - Premium Private Retreat behoort tot de beste hotels van Mayrhofen en ligt slechts ca. 200 m van het centrum vandaan. De berglift Penkenbahn die je naar het skigebied brengt, bereik je na ongeveer 500 m. Er is een skibushalte direct voor de accommodatie.

Tot de faciliteiten van het luxe hotel (Adults only) behoren een receptie met ontvangstgedeelte, een lobby, een lift, Wi-Fi, een ontbijtruimte, restaurant, een bar met open haard, een wijnkelder evenals een ski- en schoenenruimte. Parkeerplaatsen kun je gratis gebruiken, een parkeergarage alleen tegen betaling.

Bovendien staat het ca. 1.400 m² grote wellnessgedeelte met basaltbad met bubbelbad, binnenzwembad, stoombaden, Finse sauna, biosauna, infraroodcabine alsook rustruimte met verwarmde ligbedden ter beschikking (openingstijden zie beschrijving ter plaatse). Tegen betaling kun je gebruikmaken van het beautycentrum, dat diverse massages en gezichts- en schoonheidsbehandelingen en manicures aanbiedt. Daarnaast kun je gebruikmaken van de moderne fitnessruimte.
Afbeelding - elisabethhotel-premium-private-retreat-adults-only-2

ElisabethHotel - Premium Private Retreat (Adults Only)

  • Mayrhofen
  • Tirol

€1772,00

Accommodaties bij reispartners in ElisabethHotel - Premium Private Retreat (Adults Only)