Skip to navigation Skip to main content
Oostenrijk

Sport & Spa Hotel Strass

Mayrhofen | Tirol | Oostenrijk
Afbeelding - sport-spa-hotel-strass-2
Afbeelding - sport-spa-hotel-strass-6
Afbeelding - sport-spa-hotel-strass-12
Afbeelding - sport-spa-hotel-strass-8
Het comfortabele 4-sterren Sport & Spa Hotel Strass is centraal gelegen in het voetgangersgebied en in de buurt van de Penkenbahn. Een skibus naar de Ahornbahn stopt in de directe omgeving van de accommodatie en bij voldoende sneeuw bereikt u de langlaufloipe na ongeveer 300 m.

De accommodatie bestaat uit de drie gedeeltes "Hotel", "Sporthotel" en "Garni" die via een panorama-brug met elkaar verbonden zijn. De accommodatie beschikt over een receptie met ontvangstgedeelte, lobby, lift, Wi-Fi, fitnessruimte, een ontbijtruimte en restaurants, bar, een café, verblijfsruimte, ski- en schoenenruimte, een disco en een terras. Gratis parkeerplaatsen zijn ook voorhanden en tegen betaling kunt u de parkeergarage gebruiken.

Verder is een wellnessgedeelte met binnenzwembad, sauna, een Finse sauna, bio sauna, stoombad, infraroodcabine en whirlpool gratis te gebruiken. Tegen betaling kun je gebruikmaken van een zonnebank, het beautycentrum en diverse massages.

Bovendien kun je gratis tafeltennissen en de fitnessruimte gebruiken of tegen betaling gebruik maken van de squashhal. Voor de kleintjes is er een speelkamer.
Afbeelding - sport-spa-hotel-strass-2

Sport & Spa Hotel Strass

  • Mayrhofen
  • Tirol

Accommodaties bij reispartners in Sport & Spa Hotel Strass