Beoordelingen Lech am Arlberg

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Lech am Arlberg te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Lech am Arlberg ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Lech am Arlberg op wintersport zijn geweest. Ben jij in Lech am Arlberg geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 25 september 2019

Door: Alexander over Lech am Arlberg

Top skigebied, vriendelijke mensen

Fraai skigebied, top verbindingen met St. Anton, goede pistes, vriendelijke mensen.

Skigebied.
Vriendelijke mensen
Prijs is hoog

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
5

Datum 19 maart 2017

Door: vari over Lech am Arlberg

Mooi skigebied

Nooit meer naar Lech. Om 7 uur 's avonds gaat de muziek uit in alle après-ski tenten. Winkelstraat valt ook tegen, weinig winkels. Wintersportgebied is wel mooi, maar geen super hoog gebied. Voor wandelingen is het een zeer mooi gebied, aanrader voor bejaarde mensen. Prijs-kwaliteit verhouding ben ik ook niet tevreden.

Skiën vanaf de hoteldeur, goed hotel, vriendelijke bediening, niet druk op de pistes
Après-ski is niks hier, zachte muziek en zelf die zeer zachte muziek gaat om 7 uur 's avonds uit

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 7 oktober 2016

Door: Peter Touw over Lech am Arlberg

lech is een mooi uitgangspunt om lekker te kunnen skieen

Door de aansluiting met de andere dorpen kan je heel de week andere pistes kiezen en nu met de lift naar st Antoon is het helemaal geweldig

Off piste en rust op de pistes
prijs/kwaliteit is hoog

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 9 september 2014

Door: Anne-Marie over Lech am Arlberg

Prachtig sfeervol dorp en super skigebied

Lech is wat mij betreft absoluut een van de mooiste wintersportdorpen in Oostenrijk. Het centrum is erg gezellig en er is genoeg te winkelen. Het is alleen jammer dat het allemaal vrij prijzig is, maar daardoor trekt Lech wel een bepaald publiek. Ik vind dat wel prettig. Geen hossende apres-ski, maar mooie terassen. Het skigebied is geweldig. Mooie brede pistes en je kunt prachtige tochten maken.

Fijne sfeer
Heerlijk skigebied
Prijs

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 5 maart 2013

Door: Martin Beumer over Lech am Arlberg

Lech Fantastisch

Wij hebben gelogeerd in Pension Sabine in Oberlech; dit was fantastisch; aan de piste; goed van eten en drinken; wellness; skischool aan huis; alles was uitmuntend. Oberlech ligt boven Lech. Het gebied is heerlijk rustig. Voor skiërs is er de "witte ring". Ik als wandelaar heb vele dagtochten gemaakt in het gebied. Voor de bergwandelaars zijn er ook mogelijkheden let daarbij op het volgende: - Het is handig een anti-slipijzer onder de schoenen te kopen. - Het kopen van een wandelpas is veel goedkoper dan een skipas en is eigenlijk een “must” - Sommige kabelbanen hebben een open bak voor 3 of 4 skiërs maar ook wandelaars kunnen hier terecht; het personeel is zeer behulpzaam en laat de bahn stoppen voor de wandelaar zowel bij het instappen als het uitstappen. - Kijk altijd naar de hoogteverschillen op de kaart bij de wandelingen, dan kun je altijd dalend wandelen.

Mooi en redelijk rustig gebied
Geen après-ski voor ons niet erg!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 23 februari 2011

Door: Anoniem over Lech am Arlberg

Mooi om er te zijn,rust,stijlvol,schoon en origineel gastvrij top

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 15 februari 2010

Door: Esther over Lech am Arlberg

(18 jaar) over een paar daagjes voor de 10de keer naar Lech! Super groot en mooi skigebied. Leuke restaurantjes en DE mode winkel Strolz niet te vergeten! Rodelbaan is leuk om 's avonds een paar keer te gebruiken.. Best wat Nederlanders en Bekende Nederlanders ontbreken ook niet. eind van de middag is het bij tannberg gezellig druk en 's avond is het leuk om naar Pfefferkorn te gaan.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 16 april 2009

Door: Christine over Lech am Arlberg

In Maart 2009 naar Lech geweest. Wij verbleven in hotel Schwarzwand en is zeer goed van prijs/kwaliteit. Overal vriendelijke mensen in winkels en restaurants en niet overdreven duur. De pisten waren goed geprepareerd en zelfs de wandelwegen en loipen waren goed verzorgd. Veel zonnige dagen gehad en dan was de sneeuw minder in de namiddag, dus ook enkele namiddagen gaan wandelen. Zeer mooi dorp en omgeving en heeft de ganse dag zon. De busverbindingen waren uitstekend. Bijna om de 10 minuten een bus van Zurs naar Lech en omgekeerd. Zelfs tot 4 uur in de ochtend heb je bussen die rijden van Lech naar Zurs en terug. Er zijn twee delen op de pisten voor de kinderen. Het ene ligt een beetje apart en rusting in Lech en heeft een dagverblijf voor de kleine kinderen, goed geregeld. Ook hier kan de beginnende skiër goed terecht, omdat er geen andere skiërs komen. Eén snowpark in Lech hebben we gezien. Verder voor mensen die graag off-piste gaan, is dit werkelijk een paradijs. Er kunnen ook off-piste skitoeren gemaakt worden. Voor de après ski moet je zeker in Lech zijn. Er was zelfs een live band te zien op één van de terassen. Plezante sfeer! Misschien één minpuntje is dat sommige stoeltjesliften toch ouderwets en traag zijn en dat er voor echte beginners niet altijd gemakkelijke pisten zijn. Verder is dit een geweldige vakantie geweest en staat dit gebied op nummer 2, na Val-Gardena in Italië.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 20 januari 2009

Door: HENDRIK over Lech am Arlberg

We zijn juist terug uit Lech. Topgebied, hotel Auriga was super, alleen niet goedkoop.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 5 maart 2008

Door: nel van kuijeren over Lech am Arlberg

Wij komen al 16 jaar in Lech. Geweldig skigebied voor jong en oud. Ook snowboarders komen goed aan hun trekken. Er zijn zoveel mooie routes, maar beslist de moeite waard is "Der Weiße Ring". Ook leuk om te doen is met de Rufikopf omhoog, dan naar Zürs (waar je trouwens ook heerlijk kunt skiën), dan met skibus naar Alpe Rauz en van daaruit kun je naar St. Anton skiën of naar Stuben. Het maakt niet zoveel uit; het is allemaal leuk om te doen. Vaak hoor je zeggen dat Lech duur is; goedkoop is het niet, maar daar staat tegenover dat er een heel goed liftenpark is en er vrijwel geen wachttijden bij de liften zijn, ook niet in het hoogseizoen! Hotels, restaurants, personeel: wij voelen ons altijd in de watten gelegd. Skipassen, ski- onderhoud of sneeuwkettingen erom of eraf...alles wordt geregeld. Gezellige après-ski bij Burghotel Oberlech en op de piste bij de Rud Alpe en bij Pfefferkorndl in Lech. 's Avonds een keer gaan eten in Oberlech; net een wintersprookje en het eten is gewoon overal goed. Aanrader; rest. Haus nr. 8 in Lech en Auer Hahn in Zug. Rustiek, gezellig en niet duur. Beslist een keer doen. Veel plezier.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 10 december 2006

Door: Anoniem over Lech am Arlberg

Oberlech is echt super, autovrij, sprookjesachtig, idyllisch. Je stapt je hotel uit met je ski's aan en zoeft zo weg. De skischool is goed, geen Nederlandse skileraren. Voor de kinderen mag dit geen bezwaar zijn. In de voorjaarsvakantie zijn er veel Nederlanders in dit idyllische dorpje.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 1 december 2006

Door: Hans over Lech am Arlberg

We zijn 2 keer in Lech gaan skiën. Het is een fantastisch skigebied. Voor beginners omdat de pistes over het algemeen breed en goed geprepareerd zijn. Maar ook voor gevorderden omdat je er een geweldige toer (van Lech via Zurs terug naar Lech) kunt maken. Pistes van alle niveaus, en in sommige stoeltjesliften zelfs verwarmde zittingen! Als je even goed zoekt kun je trouwens ook best voor een redelijk bedrag onderdak vinden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 28 november 2006

Door: daffie over Lech am Arlberg

Veel goede hotels!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 30 oktober 2006

Door: Alexander over Lech am Arlberg

Mooi skigebied. Grote capaciteit aan liften, je kan bijna overal direct door skiën. Mooi dorp met leuke winkels. Après-ski stelt niet veel voor er zijn een paar barren waar je gezellig een drankje kan pakken. Erg bruisend is het niet. Er zijn wel een paar mooie gezellige restaurants. Ik ben er een paar keer geweest eind maart.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 17 november 2005

Door: Elisabeth over Lech am Arlberg

ik ga nu al 8 jaar naar lech en ik vind het echt top! mooie, goede en leuke hotels! leuke apres ski en geweldige ski pistes! :) als jongere kan je er super uitgaan en er is ook een funpark dat is ook heel erg leuk! Ik raad het zeker aan! ps: het eten is ook heeeeeel lekker:)

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen

Reisorganisaties
Lech am Arlberg