Beoordelingen Zauchensee

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Zauchensee te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Zauchensee ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Zauchensee op wintersport zijn geweest. Ben jij in Zauchensee geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 20 maart 2019

Door: Mvk over Zauchensee

Fantastisch skigebied

Het skigebied heeft veel pistes en meestal moderne liften waardoor het er lekker skiën is.Wel kan het op de piekmomenten heel druk zijn. Tip voor de mensen die er 1 dag gaan skiën: ga met de auto naar Flachauwinkl en ski daar vandaan de berg over naar Zauchensee.

Veel uitdagenede spistes
Après-ski is niet erg uitgebreid

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 21 maart 2018

Door: Koops over Zauchensee

Geweldig skigebied

Je kan hier alle kanten op het is elke dag genieten hier

Prima pistes
Kan ik niet verzinnen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 2 maart 2018

Door: Michel Luynenburg over Zauchensee

1 van de rustige top-gebieden

Altijd voldoende sneeuw. Rustige pistes. Geen mega après-ski zuiptenten. Ideaal met kinderen. Pistes eindigen allemaal centraal. Prima service + onderhoud bij Sport 200 Max Klieber.

Goede Oostenrijkse sfeer.
Einde dal. 12 km rijden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 13 oktober 2016

Door: Chris over Zauchensee

mooi klein familie skigebied

Sneeuwzekerheid, Perfect geprepareerde pistes, leuke après-ski, vlakbij ons hotel (kruipafstand :-) )

familiaal
afstand

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 25 juli 2016

Door: Lidia over Zauchensee

Aan de voet van de pistes

Wat ons zo aanspreekt aan Zauchensee is dat je je hier aan de voet van de pistes bevindt. 's Morgens zet je twee stappen buiten je accommodatie en kun je de ski's als onder klikken. Daarnaast is het in het dal vaak groen en ligt er in Zauchensee gewoon sneeuw. Zo krijg je het echte wintersportgevoel! Op de Gamskogel en Rosskopf liggen leuke pistes en de oversteek naar Flachauwinkl is ook zo gemaakt. Heel gezellig is Zauchensee niet, het is min of meer een hoteldorp.

Direct aan de piste
Sneeuwzeker
Leuke pistes
Weinig te doen na het skiën

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 11 maart 2015

Door: marina over Zauchensee

Top uitvalsbasis voor de hele Ski amadé

Altenmarkt ligt mooi centraal voor t bezoeken van verschillende pistes in de Ski amade. Vlakbij Flachau met legio mogelijkheden ook voor de après-ski. Zauchensee is t neusje van de zalm wat dat betreft .

Goede bereikbaarheid
Weinig après-ski voor de grotere kinderen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 15 augustus 2013

Door: Jos.Molenkamp over Zauchensee

Kleinschalig en zeer gezellig

4 jaar geleden zijn wij (mijn vrouw en ik) hier geweest. Een pracht wintersport vakantie gehad en dit jaar gaan wij met onze oudste kleinzoon (11jaar) erheen. We hebben een appartement geboekt op loopafstand van de piste.

Gezellig, geen wachttijden bij de lift en in het dorp heb je leuke en gezellige kroegjes.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 28 juli 2011

Door: Aartje Eigenbrood over Zauchensee

heet is een heerlijk skigebied met voor iedereen goede mogelijkheden. De hutten op de pistes zijn heel gezellig en het dorp Altenmarkt is heel gezellig. Komen hier al een paar jaar en hebben nu een appartement gekocht.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 20 april 2011

Door: Anoniem over Zauchensee

Prima skigebied.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 1 maart 2010

Door: Anoniem over Zauchensee

We zijn nu 2 keren in Zauchensee op skiverlof geweest. De pistes zijn mooi, breed, voor elk wat wils. De après-ski is super goed. We hadden hem bij ons hotel Zentral (van de fam.Walchhofer). Met de bus waren we snel in Altenmarkt, want in Zauchensee zelf valt er niet te winkelen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 19 december 2006

Door: Cees Jansen over Zauchensee

Het is een zeer mooi dorp en omgeving, daarnaast zijn er diverse skigebieden in de buurt. Er is een grote diversiteit van ontspanningsmogelijkheden: skien, langlaufen, roddelen, zwemmen en andere activiteiten.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 22 november 2006

Door: Anoniem over Zauchensee

Wij hebben niet zo'n leuke vakantie gehad in Altenmarkt. Klein dorpje waar weinig te beleven is. Flachau heeft wel erg mooi skigebied, maar dan moet je eerst een eind met de bus. Wij hadden ook nog eens regen, dus al met al was het niks

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 22 november 2006

Door: jetsen over Zauchensee

We gaan er met school nu al 2 jaar heen in begin april en het is echt een bangelijk tof ski gebied!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 29 september 2005

Door: Jan Idema over Zauchensee

Wij komen nu voor de zevende keer in Altenmarkt,eerst alleen maar nu met de kinderen,ook die vinden het een prachtig skigebied. Het is er nog niet overmatig druk en dat komt de sfeer in dit gebied tengoede

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 28 september 2005

Door: Anoniem over Zauchensee

Zauchensee is fantastisch. We gingen tot nu in de februari vacantie week van school. Wanneer we aankomen zetten we de auto in de parkeergarage van het hotel, want die heb je niet meer nodig. Geen wachttijden bij de liften, binnen 5 minuten zit je of in de cabine of in de 6-persoons stoeltjeslift. Ook in het hoogseizoen!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 19 september 2005

Door: Gerda van Roekel over Zauchensee

Wij gaan in Februari 2006 al voor de 10 de keer skien in Altenmarkt-Zauchensee en het bevalt ons nog steeds prima, het is elk jaar weer fantastisch.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen