Skip to navigation Skip to main content
Oostenrijk

Kesselgrubs Ferienwelt

Altenmarkt | Salzburgerland | Oostenrijk
Afbeelding - kesselgrubs-ferienwelt-3
Afbeelding - kesselgrubs-ferienwelt-2
Afbeelding - kesselgrubs-ferienwelt-33
Afbeelding - kesselgrubs-ferienwelt-9
Het 4-sterrenhotel Kesselgrubs Ferienwelt ligt op ca. 500 m afstand van het centrum van Altenmarkt. Een skibus stopt ongeveer 50 m verderop en het skigebied Eben im Pongau bereik je na ca. 2,3 km. Het skigebied Flachau bereik je na ongeveer 4 km. De dichtstbijzijnde winkels liggen ongeveer 150 m verderop, de toegang tot een loipe ca. 20 m. Op aanvraag is er bovendien een transfer van en naar het station Eben/Altenmarkt/Radstadt mogelijk.

Het familiair geleide hotel bestaat uit een hoofdgebouw en een ongeveer 50 m verderop gelegen bijgebouw. Het beschikt over een receptie, lift, Wi-Fi alsmede een ontbijtruimte, restaurant, bar, verblijfsruimte en een kinderspeelwereld met knutselhoek, klimwand, poppenhoek, gedeelte voor kleine kinderen alsmede gratis kinderoppas. Een skiruimte, gratis parkeerplaatsen en een parkeergarage (tegen betaling, op aanvraag) zijn eveneens aanwezig.

Het gratis wellnessgedeelte in het hoofdgebouw beschikt over een Finse sauna met kleurenlichttherapie, almhutten-sauna in de open lucht, aroma-stoombad, whirlpool met een serresfeer, Kneipp-bad, infraroodcabine, warmtebank, rustruimtes, een sap- en fruitbar en een fitnessruimte. Tegen betaling kun je verschillende cosmetische en beautybehandelingen boeken. Voor de duur van uw verblijf ontvang je een badjas en een badtas en 1 x per persoon/verblijf een wellnesstegoedbon ter waarde van € 5,- voor geselecteerde massages (tot 17 uur, geen contante uitbetaling mogelijk).

Bovendien is de gastenkaart inbegrepen, waarmee je vele kortingen krijgt (bijvoorbeeld korting op de toegang tot Erlebnis-Therme Amadé, zie informatie ter plaatse). 1 x per week is er bovendien een fakkelwandeling.
Afbeelding - kesselgrubs-ferienwelt-3

Kesselgrubs Ferienwelt

  • Altenmarkt
  • Salzburgerland

Accommodaties bij reispartners in Kesselgrubs Ferienwelt