Skip to navigation Skip to main content
Oostenrijk

Laudersbach's Landhotel & Gasthof

Altenmarkt | Salzburgerland | Oostenrijk
Afbeelding - laudersbachs-landhotel-gasthof-4
Afbeelding - laudersbachs-landhotel-gasthof-10
Afbeelding - laudersbachs-landhotel-gasthof-16
Afbeelding - laudersbachs-landhotel-gasthof-22
De nieuw vormgegeven 3-sterren superior accommodatie Laudersbach's Landhotel & Gasthof ligt op ca. 800 m afstand van het dorpscentrum Altenmarkt. De skibus stopt direct voor de accommodatie en brengt u naar de liften in Flachau (ca. 4 km). De skilift van Eben im Pongau bereikt u na ongeveer 2 km, een rodelbaan en de nabijgelegen langlaufloipe bevinden zich op ca. 300 m afstand.

De met veel liefde voor detail ingerichte accommodatie beschikt over een receptie, lift, Wi-Fi, internethoek (slechts tot april 2018), lounge met bibliotheek en gezelschapsspelletjes, verblijfsruimte, kinderspeelkamer, restaurant met open haard, ontbijtruimte en een bar. Bovendien zijn er een skiruiimte en gratis parkeerplaatsen aanwezig.

In het panorama-wellnessgedeelte staan u een Finse sauna, stoombad "Klafs Sanarium", infraroodsauna "Luis Trenker-Edition", een rustruimte met uitzicht op de bergwereld alsmede een kleine fitnessruimte gratis ter beschikking.

Aan de receptie van het hotel is de Salzburger Sportwelt Card verkrijgbaar, waarmee u diverse kortingen op uitstapjes in de regio krijgt (bijvoorbeeld musea en tentoonstellingen, sportaanbiedingen en zwembaden, zie informatie ter plaatse, wijzigingen onder voorbehoud).
Afbeelding - laudersbachs-landhotel-gasthof-4

Laudersbach's Landhotel & Gasthof

  • Altenmarkt
  • Salzburgerland

Accommodaties bij reispartners in Laudersbach's Landhotel & Gasthof