Skip to navigation Skip to main content
Oostenrijk

Vakantiehotel Alber Alpenhotel

Mallnitz | Karinthië | Oostenrijk
Afbeelding - vakantiehotel-alber-alpenhotel-4
Afbeelding - vakantiehotel-alber-alpenhotel-10
Afbeelding - vakantiehotel-alber-alpenhotel-2
Afbeelding - vakantiehotel-alber-alpenhotel-8
Het comfortabele vakantiehotel Alber Alpenhotel bevindt zich in het centrum van Mallnitz. De skibus stopt ongeveer 50 m bij de accommodatie vandaan en brengt je naar het skigebied Ankogel (ca. 3 km verderop, de skibus rijdt naar verwachting van Kerst tot eind maart, wijzigingen onder voorbehoud, zie informatie ter plaatse).

Het hotel dat door een familie geleid wordt, bestaat uit 2 gebouwen die met elkaar zijn verbonden en beschikt over een ontvangsthal met receptie en gratis wifi, lift, gezellige eetzalen, restaurant, Almstube met open haard, bibliotheek, tv-ruimte en een ski- en skischoenruimte. Gratis parkeerplaatsen zijn volgens beschikbaarheid ook aanwezig.

Bovendien staat voor de gasten een 180 m² groot wellnessgedeelte met sauna, Finse sauna, stoombad en whirlpool gratis ter beschikking (in de hoofdaccommodatie Hotel Alber). Tegen betaling kan ook gebruik worden gemaakt van de zonnebank en het beautycentrum met schoonheidsbehandelingen, baden en massages.

1 x per week wordt een pianoavond aangeboden. Voor kinderen vanaf 3 jaar wordt kinderopvang aangeboden (zie beschrijving ter plaatse).

Kamers
De comfortabele kamers beschikken allemaal over een bad of douche/wc, sat-tv, wifi en telefoon. Je kunt zowel in het hoofd- als in het bijgebouw worden ondergebracht.

Verzorging
Het bij de prijs inbegrepen halfpension PLUS bestaat uit een ontbijtbuffet, een snack in de namiddag, 's avonds een 4-gangen keuzemenu met saladebuffet. Bovendien zijn er soms thema-avonden, zoals bijvoorbeeld een galabuffet of dergelijke. Het Oudejaarsdiner is ook inclusief. De verzorging wordt alleen in de hoofdaccommodatie Hotel Alber geserveerd.
Afbeelding - vakantiehotel-alber-alpenhotel-4

Vakantiehotel Alber Alpenhotel

  • Mallnitz
  • Karinthië

Accommodaties bij reispartners in Vakantiehotel Alber Alpenhotel