Skip to navigation Skip to main content
Oostenrijk

Hotel Alpengarten

Mallnitz | Karinthië | Oostenrijk
Afbeelding - hotel-alpengarten-2
Afbeelding - hotel-alpengarten-5
Afbeelding - hotel-alpengarten-6
Afbeelding - hotel-alpengarten-8
Het comfortabele 4-sterrenhotel Alpengarten bevindt zich rustig gelegen in de bergwereld van de Hohe Tauern op een hoogte van 1.200 m. Het centrum van Mallnitz bereikt u na ca. 1 km. Een gratis skibus stopt rond 200 m van de accommodatie vandaan (zie dienstregeling ter plaatse). Het skigebied Ankogel ligt op ca. 2 km afstand en de Mölltaler gletsjer ca. 12 km. Daar bevindt zich ook de eerste toegang tot de langlaufloipes.

Tot de uitrusting van het hotel, dat met veel liefde voor detail is ingericht, behoren een gezellig inkomgedeelte met receptie, Wi-Fi, lift, verblijfsruimte, restaurant met grote ontbijt- ofwel eetzaal, bar, gezellige haardkamer met zitmogelijkheden, kinderspeelkamer, terras en een skiruimte met schoenendrogers. Parkeerplaatsen zijn gratis bij het hotel voorhanden.

Verder beschikt het hotel over een ca. 200 m² groot wellnessgedeelte met infraroodcabine, sauna, stoombad en rustruimte. Massages en schoonheidsbehandelingen kunnen tegen betaling worden bijgeboekt. Verder is er 1 x per week een sneeuwschoenwandeling, rodelen met avondeten bij de hut (als deel van het halfpension) en ijsstokschieten inclusief een warm drankje bijv. glühwein (eventueel ontstaan kosten voor taxivervoer, zie informatie ter plaatse).
Afbeelding - hotel-alpengarten-2

Hotel Alpengarten

  • Mallnitz
  • Karinthië