Beoordelingen Mittersill

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Mittersill te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Mittersill ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Mittersill op wintersport zijn geweest. Ben jij in Mittersill geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 7 maart 2018

Door: Jens Hoogstraten over Mittersill

Veelzijdig

Mooi dorp op 5 minuten afstand van skilift Hollersbach. Het skigebied reikt tot aan Kirchberg en is erg veelzijdig. Voor de beginner tot aan de gevorderde skiër. Goed verzorgd gebied.. prima accommodaties. Zeer tevreden

Veelzijdig. Gezellig, alle accommodaties bij de hand
Redelijk prijzig (maar dat is nu eenmaal op wintersport)

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 9 maart 2016

Door: Hans Woudstra over Mittersill

Geweldig skigebied en een heel gezellig dorp

Wij komen al jaren in Mittersill voor onze skivakantie en genieten ieder jaar weer van de ski mogelijkheden. Vooral het trekken door het skigebied tot aan Kitzbuhel, de hele dag skien zonder dezelfde piste twee keer te doen, is geweldig. 's morgens met de eerste lift naar boven en daarna de hele dag onderweg. Voor de innerlijke mens kan goed gezorgd worden door de verschillende restaurants en barretjes. Zell am See ligt circa 20 minuten met de auto, is een mooie plaats om de vakantie af te sluiten met een lekker diner.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 9 maart 2016

Door: Tuur over Mittersill

Mittersill is een gezellig dorp voor gezinnen

Mittersill is een heerlijk, rustig dorp voor gezinnen of gezelschappen die de voorkeur geven aan een wintersport zonder de nachtelijke escapades. Je kunt hier genieten van de omgeving, heerlijk wandelen of langlaufen. Maar ook het skiën en snowboarden is hier geweldig, veel afwisselende pistes en op vele punten een hut om te drinken en te eten. Goede liften, aardige mensen en de pistes worden goed geprepareerd. Er zijn vele goede wandelroutes, en het plaatsje is goed bereikbaar. Heeft vele supermarkten en winkeltjes.

Gevarieerd gebied, rustig en veel voorzieningen
Geen echte apres-ski

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 2 januari 2012

Door: verdel over Mittersill

het is er geweldig, voor iedereen wat wils, nieuwe liften op 5 km. Het is echt goed te doen, eventueel met skibus. Er is sinds 2010 veel veranderd, leuke winkeltjes, gezellige barretjes. Langste rodelbaan van europa 14 km... op slechts 5 km rijden van dorp. Voor iedereen een goed snowboard, skigebied. Op pass Thurn kunnen kinderen zelfs gratis skieen. Nederlandse skileraren. Hadden een geweldige dubbele woning van nederlands stel. Met 12 personen. Alles erop en eraan. Mooi uitzicht. Broodjes kon je smorgens laten brengen. Hebben 10 dagen veel plezier gehad. Je kunt t/m april skien op de gletscher van Kaprun. Ook ongeveer 20 minuten rijden net als Zell am See. Het huis was 50 m van overdekt zwembad en 100 m buiten het dorpje... geweldig

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 23 november 2010

Door: de Waal over Mittersill

Wij komen hier al 16 jaar. Mensen zijn erg vriendelijk. In Pass thurn bij de baby wei kun je lekker apres-skien terwijl de kinderen buiten aan het sleeën zijn. Het enige nadeel is dat we met de auto, bus of taxi naar ons vakantie adres moeten. Pistes zijn echt geweldig je hebt er van alles wat.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 6 oktober 2010

Door: Ursullien over Mittersill

Ik kwam als kind veel in Mittersill en de laatste keer dat we daar zijn geweest is zo'n 15 jaar geleden. In mijn herinnering is het een heerlijk gezellig lieflijk dorpje met bars, restaurants en leuke winkels. Ik heb tevens daar mijn eerste ski's bij de Blizzard fabriek gekocht. Na jaren in allerlei andere ski-oorden te hebben geskied, gaan we in Februari weer naar Mittersill. Gegeven het aantal redelijk goede berichten hier, kan het alleen maar beter zijn geworden. Ben benieuwd! Ursullien

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 5 januari 2010

Door: Anoniem over Mittersill

Weinig tot geen apres-ski, maar we kwamen toch om te skieën? Gebied is groot en daardoor ook gevarieerd. Sinds er een nieuwe lift is in Hollersbach hoeft men ook niet meer helemaal naar Pass Thurn met de bus. Een ander optie om wat dichter bij de liften te zitten zijn de vele gasthuizen, boerderijen en appartementen tussen Mittersill en Pass Thurn.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 23 januari 2009

Door: sara over Mittersill

Sinds de nieuwe lift er is, is het heel leuk geworden in Mittersill. Leuke winkeltjes, genoeg restaurantjes en een leuk dorp. De pistes zijn geweldig.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 10 september 2007

Door: H.v.Rees over Mittersill

Mittersill is evenmin een winterportplaats als Haarlem een badplaats. Dichtstbijzijnde skigebied is Pas Thurn, busrit duurt ca 20 minuten. De dienstregeling is heel erg mager. Het is mogelijk om skiënd naar Kitzbühl te gaan en met de bus terug (ruim 1 uur). Weinig wachttijd bij de liften. Het gebied is groot, maar (van Resterhöhe tot Zweitausender) weinig gevarieerd. Goed onderhoud van de sneeuw en pistes met sneeuwkanonnen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen