Beoordelingen Kitzbühel

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Kitzbühel te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Kitzbühel ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Kitzbühel op wintersport zijn geweest. Ben jij in Kitzbühel geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 22 mei 2018

Door: Nick over Kitzbühel

Hele mooie stad

Afgelopen skiseizoen voor het eerst op wintersport naar Kitzbühel geweest. Het eerste wat ons opviel is wat een mooie stad het is. Na het skiën kun je er lekker doorheen slenteren, een barretje opzoeken voor een goed glas wijn of je ogen uitkijken naar de winkels. Je bent makkelijk en snel op de piste en vanaf daar kan je mooie tochten skiën. Wij zijn echt het hele skigebied in geweest en daar erg over te spreken. Tijdens de lunch een goede berghut en 's avonds kun je het in Kitzbühel zo gek maken als je zelf wilt qua eten en restaurants. Wij komen zeker nog eens terug!

Mooie stad
Sfeervol
Top skigebied
Wel druk op de piste
Skigebied ligt niet zo hoog

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 20 maart 2018

Door: miet van duffel over Kitzbühel

gewoon geweldig

alles er op en aan. lekker eten fijne piste geweldig skigebied

alles
niks

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 10 mei 2013

Door: Peter over Kitzbühel

Kitzbühel is onze vaste gebied

Ik kom nu met mijn gezin alweer enkele jaren in Kitzbühel, en elk jaar is het weer heerlijk. De mensen zijn er altijd aardig en je kunt je altijd vermaken op de pistes, als je goed kan skiën maar ook als beginner. Wij gaan volgend jaar gewoon weer heen, want het bevalt nog steeds goed!

Gezellig dorp
Hele vriendelijke bevolking
Uitgebreid skigebied voor alle niveaus

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 2 april 2009

Door: Ben over Kitzbühel

Was hier maart 2009. Viel me niet mee, veel tijd nodig om met de diverse busverbindingen op de piste te komen. Verder een prachtig dorp met veel winkels, eetgelegenheden, etc.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 18 november 2008

Door: jtm van Emden over Kitzbühel

WIJ vinden kitzbuhel van alles wat we gezien en ervaren hebben,het mooiste en vriendelijkste ook wat dieren betreft ,de mensen zijn altijd vriendelijk behulpzaam . Kortom voor ons een echte aanrader voor iedereen met of zonder kinderen en dieren,Gezellig Aardig Mooi Kortom een fijn en zelfs [een romantische] plaats.voor elk wat wils,en al kun je niet goed meer uit de voeten het is voor ons al een genot om er alleen al te zijn;kitzbuhel en inwoners bsdankt,tot en met nu wij hopen dat het ons lukt erg snel weer in jullie dorp te kunnen zijn. Het was een genot en hoeplijk kunnen wij nog een aantal keren genieten van het landschap de bergen en onze vrienden die we inmiddels daar hebben.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 4 februari 2007

Door: Anoniem over Kitzbühel

Ik ski al al 10 jaar in kitzbuhl en het is echt super. Je kunt er prima boarden en skien er zijn veel goede of piste plekken en vorig jaar zelfs heli drop gedaan. Echt top.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 27 januari 2007

Door: nienke over Kitzbühel

Ik ben daar een half jaar geweest, heb er een half jaar gewoond!! SFEER IS TOP! MENSEN ZIJN TOP! PISTES ZIJN LEUK EN ER ZIJN GENOEG ZOWEL VOOR SNOWBOARDERS (HORNBAHN) EN VOOR SKIERS HAHNENKAMM! APRES SKI IS SUPER! IN 1 woord is kitzbuhel gewoon een onwijs leuke plek om heen te gaan. Wel weinig nederlanders!! Ik heb er de tijd van mijn leven gehad!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 3 december 2006

Door: Leendert over Kitzbühel

Sterke punten: Gezellig stadje met veel winkels en oude/ouderwetse nostalgisch aandoende hotels. Veel vertier met o.a de Hahnenkammrennen in januari, flanerende lange bontjassen dragende oude mensen. Er zijn 3 gratis beginners liften/pistes. Zwakke punten: Hahnenkammbahn is slecht bereikbaar, weinig parkeerplaatsen. De pistes naar Kitzbuhel liggen veelal in de schaduw en voeren veelal over bospaden. De mooiste piste de Streif is wekenlang niet te begaan omdat die wordt gebruikt voor de Hahnenkammrennen. De belangrijkste Kabinenbahn, de Fleckalmbahn (met grote parkeerplaats) en de mooiste pistes zijn beter te bereiken vanuit Kirchberg.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 9 februari 2006

Door: Anoniem over Kitzbühel

Sorry Maurice maar ik ben het niet met je eens. De Hahnenkamm wordt door de profs omschreven als een van de moeielijkste afdalingen. Het is een hele lekkere strakke berg, waar je met 1 x skieje echt niet zo van af gaat. Als je vriendin dat wel heeft gedaan, dan moet ze gelijk gaan voor de Winterspelen volgende week in Turijn want dan is ze een supertalent! Ik denk dat je de Hahnenkamm echt niet hebt gezien van dichtbij!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 8 november 2005

Door: maurice over Kitzbühel

Ik vond zelf het skigebied kitzbuhel/kirchberg minder aangezien ik als ervaren skieer weinig tot geen uitdaging heb gekregen... de beroemde hanenkam is in het echt een flauwe helling waarop mijn vriendin (1e keer skieen) redelijk moeiteloos overeind bleef, de enige uitdaging vond ik de bugelpiste net naast de hanenkam daar had ik redelijke trillende benen toen ik ernaar beneden ging maar verder vond ik het hele gebied niet echt super (slechte verbindingen met de liften), de apresski vond ik leuk maar ook niet bijzonder, misschien kwam het doordat ik er meer van had verwacht maar ja kitzbuhel/kirchberg heeft toch wel DE naam....

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 19 oktober 2005

Door: Nienke over Kitzbühel

heey ik ga een halff jaar naar kitzbuhel en was benieuwd naar hoe het er was...

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 28 september 2005

Door: Anoniem over Kitzbühel

Een heerlijk skiparadijs waar ik al sinds 2001 enkele keren per jaar ski.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen