Skip to navigation Skip to main content
Oostenrijk

Berghotel Ehrenbachhöhe

Kitzbühel | Tirol | Oostenrijk
Afbeelding - berghotel-ehrenbachhohe-3
Afbeelding - berghotel-ehrenbachhohe-9
Afbeelding - berghotel-ehrenbachhohe-6
Afbeelding - berghotel-ehrenbachhohe-15
Het familiaire Berghotel Ehrenbachhöhe ligt op ca. 1.800 m hoogte, direct bij de Hahnenkamm en is daarmee de ideale ski-in/ski-out accommodatie. Dankzij de uitstekende ligging midden in het skigebied bereik je alle liften te voet en ben je 's morgens de eerste op de piste! Het centrum van Kitzbühel met winkels ligt ongeveer 10 km verderop (alleen overdag met de gondelbaan bereikbaar).

Tot de faciliteiten van het hotel behoren een ontvangstgedeelte met receptie, lobby met Wi-Fi, lift, verblijfsruimte, stube, ontbijtruimte, bar en skiruimte. Het hoteleigen wellnessgedeelte met stoombad, sauna, biosauna, infraroodcabine, belevenisdouches en rustruimte met theebar staat je gratis ter beschikking. De fitnessruimte kun je ook gebruiken.

Je bereikt het hotel enkel via de gondelbaan van het dalstation van de Fleckalmbahn in Kirchber. De auto kun je tegen betaling in de parkeergarage bij het dalstation parkeren. Vanaf het bergstation bereik je het hotel vervolgens na een korte wandeling (ca. 3 min). De bagage wordt indien gewenst met de lift naar het hotel gebracht (tegen betaling). De laatste bergbaan vertrekt om 16:30 uur, daarna kun je het hotel niet meer bereiken!
Afbeelding - berghotel-ehrenbachhohe-3

Berghotel Ehrenbachhöhe

  • Kitzbühel
  • Tirol

Accommodaties bij reispartners in Berghotel Ehrenbachhöhe