Beoordelingen Bad Gastein

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Bad Gastein te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Bad Gastein ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Bad Gastein op wintersport zijn geweest. Ben jij in Bad Gastein geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 3 maart 2018

Door: Anoniem over Bad Gastein

Prachtig skigebied

Prachtige pistes, groot gebied je kan alle kanten op. Helaas was de après-ski ver te zoeken..

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 27 februari 2018

Door: Andrew over Bad Gastein

Prima gebied om een paar dagen te skiën

Bad Gastein is een echt kuuroord, dat zie je terug aan de hoeveelheid wellness resorts en thermale baden. Wie hier van houd, zit hier goed op zijn plek. Ook het skigebied is leuk en uitdagend. in het dorp kan je met de Stubernerkogel die midden in het dorp ligt naar 2.251m, hier liggen een paar leuke rode en blauwe pistes. Ook kan je vanuit hier een tocht maken naar Hohe Scharte, waar de langste afdaling in het Oostalpen gebied ligt - Aanrader! Ook zijn er diverse restaurantjes en après-ski in de Silver bullet met live muziek is ook heel leuk!

Leuke afdalingen
Langste afdaling van de Oostalpen
Après-ski in Silver Bullet

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 6 februari 2018

Door: Frederique over Bad Gastein

Mooi ruim gebied met uitdagende pistes

Een week verbleven in Bad Gastein, eerst 3 dagen met vrienden geskied, daarna met zn 2n. Het skigebied van Bad Gastein is ruim, mooie afwisseling en pistes op diverse hellingen van de berg. Zowel tussen de bomen veel keus als het hard waait als mooie lange afdalingen naar de dalen. Bij mooi weer kun je een tochtje maken naar Bad Hof Gastein via een van de langste dalafdalingen van alpen. Erg mooi. Er zijn weinig blauwe pistes en het is goed te merken dat hier veel skiërs/boarders zijn die het goed kunnen. We zijn ook een dag naar St Johann-Wagrain-Flachau geweest, veel vlakker en bredere pistes en daarmee ook meer geschikt voor beginners. Doordat je skipas geldig is in heel Ski amadé is er ook mogelijkheid om naar diverse andere plaatsen te gaan, wij hebben een dagje DorfGastein gedaan en een dagje St Johann. Maar Bad Gastein biedt met ruim 80km ook zeker genoeg voor een aantal mooie dagen! Het dorp heeft een gezellige sfeer, mooie statige panden (al staan veel nog steeds leeg). We waren in het laagseizoen dus apres ski viel wat tegen. Niet direct onderaan de piste/lift, maar wel diverse opties in het dorp. Erg leuk om te gaan eten bij de Bellevue Alm, je gaat dan met een eenpersoonsliftje omhoog en kunt met de rodel naar beneden (of de lift). Leuke authentieke tent en heerlijke kaasfondue (met niet alleen maar brood, maar ook groente).

veel afwisseling in pistes over diverse hellingen/kanten van de berg
mooie lange afdalingen
prachtig 'sjiek' dorp
doordat het gebied is met veelal rode pistes is het niveau hoog
erg jammer dat er nog panden leeg staan, zonde want je ziet de rijkdom van het dorp, prachtige uitzichten

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 24 juni 2013

Door: Jim over Bad Gastein

Uitdagend gebied voor gevorderde skiërs

Het Gastein-skigebied is niet geschikt voor beginners. Het gebied bestaat alleen uit rode en zwarte pistes. Als je wel al kan skiën/boarden is het een zeer uitdagend gebied. Ook naast de pistes kan je je goed vermaken. Op de gletsjer van Sportgastein zijn veel mooie off-piste-afdalingen! Après-ski valt mee, is in Gastein wel een stuk drukker en altijd gezellig.

Groot gebied
Leuke après-ski in Gastein
Uitdagend
Niet geschikt voor beginners

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 6 januari 2012

Door: Carolina over Bad Gastein

Ik kom al 31 jaar in Bad Gastein en ik kom er met alle plezier! Ik heb er leren skieen in een klas en ik kwam er altijd met mijn ouders. Later samen met mijn vriend (die ik ook aangestoken heb!!) heb ik het uitgaansleven ontdekt! We hebben er veel mensen leren kennen van over de hele wereld en die komen ook ieder jaar terug, omdat het toch verslavend is!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 3 februari 2008

Door: E&E over Bad Gastein

Wij hebben ons heel goed vermaakt in Bad Gastein / Hotel Radar. Dit hotel ligt tussen Bad Gastein en skigebied sport Gastein in en is eigendom van een gastvrij nederlands echtpaar. Super leuk hotel. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Inderdaad Heeft Bad Gastein wat vergane glorie, maar wel een interessante geschiedenis. Apres- ski is er wel even zoeken. Het skigebied is wat zwaar voor de beginner, heeft voor de gevorderde skiër veel mogelijkheden. Zoals in Sport Gastein wat heel sneeuwzeker is (wel klein) maar een prachtige omgeving. Bad Gastein sluit perfect aan op Hof Gastein, waar je mooie afdalingen kunt maken. Hou je niet van de extreme drukte en een rustige omgeving dan is Bad Gastein /Hotel Radar zeker de moeite waard te bezoeken.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 27 september 2006

Door: Patrick over Bad Gastein

Ik vond het dorp nogal vergane glorie. Groot deel van de ooit eens prestigieuze hotels waren dicht getimmerd en er was niet veel te beleven. Moet wel eerlijk zeggen dat we behoorlijk laat in het seizoen waren, maar in andere gebieden was dat nooit een probleem. Je kan met de bus naar Sport Gastein. Daar ligt een Gletscher, dus het is wel sneeuwzeker. Naar Bad Gastein zou ik niet weer gaan, maar we zijn ook een dag in Gastein geweest. Dat is veel leuker en er is meer te doen. Gastein is ook erg bekend omdat daar de oud duits bonskanselier Kohl altijd op vakantie gaat.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 26 april 2006

Door: Anoniem over Bad Gastein

Bad Gastein is een wijs dorpje om te skiën. Ongelooflijke leuke leerkrachten en supervriendelijke mensen. Ik ga er elk jaar naartoe en het is elke keer uitkijken naar de volgende keer. Om uit te gaan is het daar niet zo goed, maar de aprés ski met de mensen rondom jou is wel leuk. Een echt skigebied en geen uitgaansgebied. Maar zo moet het zijn!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 18 januari 2006

Door: ASTRID vH over Bad Gastein

het dorp biedt veel mogelijkheden voor jong en oud apré-ski is erg gezellig in Badgastein

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 14 oktober 2005

Door: Anoniem over Bad Gastein

Ik vind het een prachtig gebied, heerlijk rustig en gezellig in de avond. Nu het 4e jaar achter elkaar dat ik er heen ga en ik wil niet anders meer. Mooie brede pistes en Sportgastein is werkelijk geweldig!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen