Recensies 3 Zinnen Dolomiten

Ervaringen van andere wintersporters zijn onmisbaar wanneer je voor een wintersport in het skigebied van 3 Zinnen Dolomiten wilt kiezen. Een recensie over 3 Zinnen Dolomiten kan de doorslag geven om wel of niet voor dit skigebied te kiezen. Zijn er veel pistes voor beginners? En is het skigebied wel zo kindvriendelijk als wordt beweerd? Hieronder lees je de recensies van wintersporters die in het skigebied 3 Zinnen Dolomiten zijn geweest. Je kunt ook je eigen ervaringen met de bezoekers delen door zelf een recensie over het skigebied 3 Zinnen Dolomiten achter te laten.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 12 augustus 2019

Door: Nienke over Vierschach

Prima dorpje met veel mogelijkheden

Wij hebben ons prima vermaakt in Vierschach. We hebben geskied in het prachtige 3Zinnen gebied. Wat een geweldige omgeving met zulke markante bergen. Gelukkig waren ook de pistes prima en hebben we heerlijk geskied. Met de trein kan je heel makkelijk naar de Kronplatz waar we ook een dagje zijn geweest. Net als naar Innichen, wat net wat levendiger is en meer te doen is. Vierschach is ons uitstekend bevallen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 24 maart 2019

Door: Nicole over 3 Zinnen Dolomiten

Super skiegebied

Italië, de Dolomieten is een geweldig skigebied. Kom al jaren in Oostenrijk Gerlos, kaltenbach en dat is ook super skiën maar de Sella Ronda is wel het mooiste skigebied. Tot nu toe. Volgend jaar weer terug 😍

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 24 maart 2019

Door: Layla over Innichen

Prachtig skigebied met mooie uitzichten

Strak geprepareerde pistes, zeer goed onderhoud. Hoog skiniveau. Professionele skischolen. Super voor gezinnen met kinderen maar ook voor de meer gevorderde skier. Ski en snowboard slalom teams trainen er veel. Evenementen als skicross en biathlon worldcup wedstrijden worden hier gehouden. Voor het en masse publiek dat komt voor parasolbars, helaas dat hebben we hier niet.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 2 maart 2017

Door: Roeland Bakker over Sexten

Goed skiën, sfeervolle omgeving, prachtige natuur

In februari 2017 weer eens- na 38 jaar - weer eens in Sexten geweest. De dorpen Sexten en Moos en de omgeving zijn nog onverminderd sfeervol. De natuur met de majestueuze Dolomietenpieken is prachtig. Dankzij vele berghutten en winterwandelpaden is Sexten/Moos ook erg geschikt voor niet skiërs. Qua skiën is Sexten er erg op vooruit gegaan. Sinds 2014 zijn er twee cabineliften met aantrekkelijke pistes bijgekomen die de skigebieden Helm en Rotwand met elkaar verbinden, waardoor het skigebied Drei Zinnen met zo'n 90 kilometer aan afwisselende pistes behoorlijk is uitgebreid. Absolute uitdaging is de zwarte Holzrieze 3b, één van de steilste pistes van Italië. Desondanks blijft Sexten - ook in de vakantietijd - erg rustig en gemoedelijk.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 11 januari 2012

Door: hansandrebe over Sexten

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 13 februari 2011

Door: Anoniem over Toblach

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 6 maart 2009

Door: Anoniem over Sexten

Sexten is niet het grootste skigebied. Je kunt er wel diverse soorten afdalingen vinden maar met een goede 60 km piste dus vrij beperkt. Als het op gezelligheid aankomt is dit echt een TOP bestemming. De bewoners zijn uitermate vriendelijk en gastvrij, als het weer een beetje meezit kan je hier echt alle stress kwijt!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 12 december 2006

Door: Anoniem over Sexten

Ik ga al 18 jaar naar Sexten (en ik ben 18 jaar) en vind dit nog steeds een mooi en rustgevend gebied met leuke restaurantjes en hotelletjes. De chocoladetaart bij köffler is niet te weerstaan. Het nachtrodelen donderdagavond is niet te missen. De laatste jaren heeft het veel gesneeuwd tijdens ons verblijf (de krokusvakantie) en natuurlijk heeft de zon ook vaak geschenen. Het is een heel kindvriendelijke omgeving en zeer familiaal. Fervente skiers vinden hier niet hun ding, maak zoek je onspanning en gezellig samenzijn met vrienden en familie ben je zeker op je plaats. Na al die jaren zie ik nog elke keer uit om naar Sexten te gaan en ik kijk er met nostalgie op terug! een absolute aanrader

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 1 november 2006

Door: René de Haas over Innichen

De skipisten in Innichen zijn verdeeld over een aantal pisten. Het grootste gebied ligt op de Helm. Dit is één berg. Boven op de berg ligt het grote restaurant, waar ook alle liften samenkomen. Je kunt in het gebied niet verdwalen. Ideaal voor kinderen. Aan het einde van de dag kun je lekker après-skiën in de hut onderaan de piste, terwijl de kinderen zich op de vlakbij gelegen skipiste nog lekker kunnen uitleven. Voor meer uitdaging moet je een klein stukje met de bus naar de Rotwand. In Krokusvakantie geweest, maar het was niet extreem druk. Zelden lang moeten wachten voor de liften. Pistes werden goed onderhouden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 17 februari 2006

Door: Ineke over Sexten

Het is een mooi gebied vooral voor wandelaars en langlaufers. Daar sexten aan de zuidhelling ligt heb je mooi weer en daardoor mindere sneeuwcondities. Er wordt veel met sneeuwkanonnen gewerkt wat toch een ander soort sneeuw geeft. Voor de skiers is het altijd reizen met de auto.Bij het hotel Dolomitenhof (Sexten) waar wij logeerden , stop een bus, 1 maal in het uur. In de dorpjes Moso, Sexten, S.Candido en Versciaco is weinig te beleven. Voor de andere skigebieden in de Dolomiten moet je lang rijden Cortina d'Ampezzo is toch ruim een uur rijden. Tussen 2 uur en half 3 is de zon van het hotel af, achter de bergen. Het personeel van hotel Dolomitenhof doet erg zijn best om hun gasten het naar de zin te maken. Je wordt behoorlijk verwend. Wij zijn in de periode van 4 t/m 11-2-2006 geweest. Er is ook geen vlok sneeuw gevallen. In tegenstelling tot Oostenrijk. Verder is het er prachtig. Het Dolomiten Superski is een gebied met veel kleinere begiedjes dus ook op sommige plaatsen minder afdalingen. Voor de uitgebreidheid moet je meer bij Alta Badia? C.d'Ampezzo zijn.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 28 december 2005

Door: Luuk en Els over Sexten

Al een paar jaar gaan we voor een wintervakantie naar Sexten. We logeren in het nabijgelegen kleine dorpje Moos. We gaan niet om te skieën, maar te wandelen. Van vrienden horen we dat het skigebied klein maar fijn is. Er is van alles wat. Verder kun je er uitgebreid langlaufen. Voor ons wandelaars worden diverse wandelroutes vrijgehouden. Bij de plaatselijke VVV kun je voor alle sporten informatie halen. Het is een leuk, klein gebied, waarschijnlijk minder populair voor jongeren, die op zoek zijn naar uitgebreide aprèsski.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen

Sneeuwhoogte
3 Zinnen Dolomiten

Berg0 cm
Dal0 cm
open - dicht
hoogten

Deze informatie geldt voor het skigebied Drei Zinnen Dolomiten. Gedurende het wintersportseizoen wordt deze informatie dagelijks geaktualieerd

Toestand pistes geen info
Km pistes open 0
Liften open-
Rodelbaan open open
Snowpark