Recensies Tignes-Val d'Isère

Ervaringen van andere wintersporters zijn onmisbaar wanneer je voor een wintersport in het skigebied van Tignes-Val d'Isère wilt kiezen. Een recensie over Tignes-Val d'Isère kan de doorslag geven om wel of niet voor dit skigebied te kiezen. Zijn er veel pistes voor beginners? En is het skigebied wel zo kindvriendelijk als wordt beweerd? Hieronder lees je de recensies van wintersporters die in het skigebied Tignes-Val d'Isère zijn geweest. Je kunt ook je eigen ervaringen met de bezoekers delen door zelf een recensie over het skigebied Tignes-Val d'Isère achter te laten.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 15 november 2018

Door: Marius Sandker over Val d'Isère

Absolute skitopper

Beste skigebied van Europa voor gevorderden/experts. Freeride/off-piste onovertroffen door de onmetelijke wijdsheid van het gebied. Daar kan Val Thorens, mijn nummer 2, ook niet aan tippen. Zeer sfeervol dorp, mooie après-ski.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 1 maart 2018

Door: Timber over Tignes

Tignes is een super gebied voor jong en oud, maar ook voor de beginnende als experts zijn er de juiste pistes te vinden!

In Tignes was in de week dat wij er waren veel sneeuw, je kon bijna overal skiën, zowel op de piste als ernaast. Alles was een grote piste geworden, waardoor je weinig last had van drukte. Bij de liften hebben wij niet langer moeten wachten dan 5/10 min! Mijn ervaring met Tignes was super!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 28 februari 2018

Door: Fam. vd Velden over Val d'Isère

Walhalla voor skiërs

Espace Killy is een prachtig wijds opgezet skigebied. Door de gunstige ligging is het erg sneeuwzeker, belangrijk indien je vroeg in het seizoen wil gaan skiën. De lange brede pistes sluiten aan op ieders niveau. Off-piste mogelijkheden zijn er ruim voldoende. De komst van een Folie Douce zorgt iig voor meer après-ski plezier. Val d'Isere is een prachtig authentiek Frans bergdorp, maar schrikbarend duur. Helaas heeft de Russische "élite" het gebied ook ontdekt.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 26 februari 2018

Door: Filip spriet over Tignes

SuperSki domein

Voor elk wat wils. Mooie brede pistes. Veel veilige off-piste mogelijkheden (neem plaatselijke gids mee)

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 27 maart 2017

Door: Mirjam over Val d'Isère

Mooiste skigebied ever. Prachtig sfeervol dorp.

Geweldig skigebied. Zowel de oefenpistes voor beginners en voor de gevorderden. Voor elk wat wils. Sneeuwzeker. Lekker eten op de pistes. Beter als op de pistes in Oostenrijk. Vriendelijke bediening in de restaurants op de pistes. Mooi groot skigebied. Wij komen zeker terug.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 9 maart 2016

Door: Tommy Gi over Tignes

Super Skigebied

Tignes in combinatie met Val d'Isere heeft voor elk niveau van skiërs en snowboarders wat te bieden. Superbrede pistes geven, zelfs als het druk is, voldoende ruimte om je uit te leven op de pistes.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 8 maart 2016

Door: Lieneke Kamphuis over Tignes

Ga nooit meer naar een ander skigebied.

Tignes heeft werkelijk alles in zich. Prachtige groene pistes tot uitdagende zwarte pistes en alles wat er tussen zit. Voor iedereen is er wel een uitdaging. Prachtige zeer goed onderhouden pistes. Zeer moderne skiliften waardoor nauwelijks wachttijden bij de liften. Voor mij is Tignes het Walhalla.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 14 januari 2016

Door: Roy over Val d'Isère

Fantastisch skigebied, sfeervol dorp, flinke prijs.

Espace Killy is een van de mooiste skigebieden waar ik ooit ben geweest. Alle dalen zijn erg goed met elkaar verbonden en je bent zo van de ene kant in het gebied naar de andere kant. Val d'Isère zelf is daarnaast een van de leukste Frans dorpjes waar ik ben geweest. Alles in mooie chalet stijl gebouw en stijlvol aangekleed. Het is bijna on-Frans. Nadeel is dat Val d'Isère en de direct omliggende dalen echt extreem duur zijn. Voor twee hamburgers met friet en twee drankjes betaal je al snel 40 euro op de piste. Als je meer uitwijkt naar de kant van Le Fornet of Tignes zijn de prijzen veel normaler. Met dit in het achterhoofd zou ik iedereen aanraden tóch naar Val d'Isère te gaan.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 15 november 2015

Door: Sarah over Tignes

Super!

Super skigebied , groot en uitdagende pistes. Neem een verblijf in Val Claret , uitstekend gesitueerd , dadelijk op de pistes en dichtbij de gletsjer. Wij gaan elk jaar weer...

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 28 maart 2015

Door: anoniem over Tignes

Ongelooflijk skigebied! Zowel voor ervaren als jonge of minder ervaren skiërs.

Buiten stappen en dadelijk op de piste! Weinig wachtrijen aan de liften wegens grote capaciteit. Een mooi en zeer uitgebreid gebied. Blauwe pistes liggen mooie verspreid in gebied zodat kinderen en niet experts ook kunnen rondskiën en gebied volledig verkennen. Het is wel een typisch Frans skidorp met hoge blokken, doch het centrum is aangenaam met leuke winkels, cafés en restaurantjes.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 13 maart 2014

Door: Daphne over Tignes

Innemend skigebied met veel verschillende soorten pistes

Afgelopen week ben ik naar Tignes op vakantie geweest. De hoge verwachting die ik ervan had, is ook waargemaakt. Erg mooi skigebied met lange afdalingen. Het personeel was overal even vriendelijk en het eten was overal zeer smaakvol. Qua après-ski is er niet heel veel te beleven in het dorp. Op de piste gaat het feest los bij La Folie Douce. Weinig Nederlanders gezien en geen rijen voor de skiliften. Zou Tignes graag nog een keer bezoeken.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 10 april 2013

Door: margot over Tignes

Super, we gaan voor de 2e keer

Wij zijn vorig jaar naar Tignes Val Claret geweest, eind april begin mei de laatste week dat het open was. De sneeuw was nog super en je kon daar zo het treintje in naar de top. Wij gaan dit jaar weer eind april. Wij gingen niet op de piste eten, maar in een tentje bij de liften en daar waren de prijzen zeker wel te doen .

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 11 januari 2013

Door: K. Beelaerts over Val d'Isère

Uitgebreide ski-mogelijkheden, gezellige 'dorpsfeer', mooie chalets, mooie omgeving. Wel en duurder, maar dan heb je ook wat.................

Iedere keer weer een genot om er te zijn en te skieen. Minder een 'bierstube' als bijvoorbeeld Oostenrijkse apres-ski zoals Lech. Zelfde niveau als Verbier.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 29 februari 2012

Door: sam over Val d'Isère

Ik ben reeds 7 maal naar dit dorp geweest, altijd feest! adembenemend is mijn woord voor dit ski-oord. echter is het één van de duurdere klasse. tot 245 (7dgn) euro voor een skipasse... maar desalniettemin, heb ik het er altijd naar mijn zin!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 25 april 2010

Door: Anoniem over Tignes

Ik ben op veel verschillende toplocaties in Europa (o.a. Val Gardena, Ischgl, Solden, Obertauern, Zillertall) geweest maar Tignes hoort zeker in de top 3, of misschien hoort het in mijn lijstje op de eerste plaats. Grootse min is het eten en drinken op de piste. 4 bordjes koude spaghetti en 4 keer fris voor € 74,00. Oordeel zelf maar wat je ervan vindt. Maar als je gaat voor skiën dan is dit een aanradertje. Lange afdalingen, brede pistes en halverwege april nog steeds erg goede sneeuw. Dit gebied komt er misschien wel voor in aanmerking om als eerste gebied twee keer te worden bezocht door mij. Oh ja: wanneer je niet redelijk van een zeer zware piste kunt afkomen dan zou ik niet door het tunneltje gaan! :-)

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 30 december 2009

Door: Anoniem over Tignes

Ik heb al heel wat gebieden gehad over de hele wereld, maar qua skien is dicht echt "top of the bill" Advies: ga in Tignes Val Claret zitten, paar echt goede bars waar je je heus goed kan vermaken en je kan er meteen naar 3600meter. Vandaar kun je zwart en rood direct afdalen naar 2100, altijd goede sneeuw. TIgnes rocks!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 17 februari 2009

Door: Anoniem over Tignes

In een woord TOP! Ben in veel ski gebieden geweest, ook in Amerika, maar dit blijft toch het mooiste ski gebied. Ben hier meerdere malen geweest in verschillende jaargetijden ook zomers het is altijd top skien. Zeker als je om het skien gaat een aanrader.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 15 januari 2009

Door: Anoniem over Tignes

Mooi typisch Frans dorpje. Bijzonder goede skifaciliteiten, voor zowel beginners als gevorderden. Laat je niets vertellen over mensen die het saai vinden. Wie naast skien nog wat anders wil: sparesort, bowling, schaatsen, ijsduiken en parapanten zijn maar een greep. Ook met kinderen is er voldoende vertier te vinden. Denk bijvoorbeeld aan het sleebaantje en aan wandelen en sleeen op het meer. Voor ons De wintersportplaats. Top.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 13 februari 2008

Door: Q over Tignes

Super leuke week gehad, maar de apres- ski is echt niet gezellig, maar ja het is frankrijk. Er waren wel enkele leuke bars voor 's avonds, maar de prijzen zijn er gigantisch, vooral de discotheken, Blue girl en Jack's Club. Qua gebied, zeer mooi, heb de beste sneeuw gehad in jaren, maar dat zal wel overal geweest zijn in de week dat ik ben geweest. De off-pisten waren fenomenaal!!! Zeker voor herhaling vatbaar!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 14 februari 2007

Door: Anoniem over Tignes

Net terug van een week Tignes Val Claret. Een waanzinnig mooi gebied met mooie pistes. Relatief rustig op de piste, zeker wanneer je een lift weg bent van het dorp. Waarschijnlijk door de enorme hoeveelheid mogelijkheden die je hebt.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 25 januari 2007

Door: Anoniem over Tignes

Après-ski was echt saai in de eerste week maart. Verder heerlijk skigebied!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 11 oktober 2006

Door: Anoniem over Tignes

Tignes, een saai dorp maar wat een heerlijke pistes. Wij waren in Tignes La Lac. Met het mooie weer dat we hebben gehad en de vele afdalingen die je kunt maken is het zeker een plaats om naar terug te keren.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 11 april 2006

Door: ano over Tignes

Tignes is een gebied voor skiers. In de diepe sneeuw is het beter om te snowboarden maar om te snowboarden zou ik een ander gebied pakken. Daar zijn wel veel pistes en anders is het daar wel tof.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 21 maart 2006

Door: Astrid over Tignes

Ik ga al skien in Frankrijk en vind Tignes absoluut 1 van de topgebieden, prachtige pistes en panorama's. Wij hebben op zondag na alleen maar mooi weer gehad na dagen verse sneeuw, dus helemaal top. Het enige wat minder was, is dat je af en toe een stukje moet klunen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 20 maart 2006

Door: Mandy over Tignes

*****bestemming voor skiërs en boarders! Tignes is inderdaad geweldig! Voor zowel snowboarders als skiërs. Veel brede en lange pistes!! Je kunt heel makkelijk van Tignes Val Claret naar Tignes Le Lac of naar Val dÍsere boarden/skiën (verschillende piste/lift-mogelijkheden). Vorig jaar naar Les Trois Vallees geweest (Val Thorens). Qua pistes net zo top als Tignes. Maar Tignes wint het qua sfeer en gezelligheid!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 7 maart 2006

Door: Anoniem over Tignes

Ik ben in de krokusvakantie in Tignes geweest en ik vond het echt een prachtig gebied. Met een skipas Espace Killy kan je ook in Val d'Isère gaan skiën en daar zijn er ook mooie pistes en afdalingen. Wel jammer dat we maar 2 dagen mooi weer hadden. De rest van de week was er veel verse sneeuw, maar ook een groot lawinegevaar en het nadeel dat vele liften gesloten bleven. Kortom het was een zalige vakantie met zo zijn voor en nadelen. Maar ik ga zeker terug.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 6 maart 2006

Door: Boer over Tignes

zoals we kunnen zien zijn de meningen over snowboarders in dit gebied verdeeld, recensie 1 geeft 2 sterren, recensie 2 geeft 5 sterren aan snowboarden. Mag ik weten wat het verschil is tussen uw redenen voor de sterren?

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 5 maart 2006

Door: filip over Tignes

Voor eerste keer naar Tignes gegaan en hoort zoals bekend bij de topgebieden uit Frankrijk. Ben zelf ervaren skiër en heb alle grote gebieden gedaan in Krankrijk. Grote pluspunt voor mij was de capaciteit van de liften. Hebben nooit moeten wachten en volk werd goed verdeeld over het gebied. Enige minpunt vond ik de "slechte" verbinding tussen Tignes en Val d' Isere. Moest altijd dezelfde lift en piste nemen wat tegen het einde van de week vervelend werd. Bovendien was men lang onderweg en moest ik teveel liften nemen om naar de andere kant van het gebied te raken. Met andere woorden, Tignes moet je als skiër zeker gedaan hebben maar staat niet in mijn top drie.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 5 maart 2006

Door: laura over Tignes

Een top skie gebied, was voor ons de eerste keer dat we er waren, voor de beginners is het heel goed te skieen maar ook voor de gevorderen skieers heel goed. Alleen ik vond het er verveelend van die snowborders die dachten dat ze alleen waren op de piste ze keken niet uit wat ze deden en dat vondt ik jammer. Een heel goed hotel hebben we gehad lekker op de piste, was super.(hotel le lavanna). We gaan er zeker weer terug naar het skie gebied.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 2 maart 2006

Door: Anoniem over Val d'Isère

Mooie plaats om je wintersport door te brengen. Door de hoogte kan er er beging van het jaar erg koud zijn. Veel mogelijkheden om met 1 skipas veel gebieden te zien. Je kunt skiën richting Tienje e.o. Ook de mogelijkheid om een hele dag een route te skiën. Leuk dat de piste eindigt midden in het dorpje bij de Grand Marnier tent!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 26 februari 2006

Door: Anoniem over Tignes

top skigebied! soms wel wat vervelend voor snowboarders, in de minderheid maar niet genoeg om het gebied minder top te maken

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 19 februari 2006

Door: hw over Tignes

tignes is absoluut top!! ik kom er al 20 jaar, en eigenlijk heb ik nooit een beter gebied gevonden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen

Sneeuwhoogte
Tignes-Val d'Isère

Berg0 cm
Dal0 cm
open - dicht
hoogten

Deze informatie geldt voor het skigebied L`Espace Killy. Gedurende het wintersportseizoen wordt deze informatie dagelijks geaktualieerd

Toestand pistes geen info
Aantal geopende pistes 0
Liften open-
Rodelbaan open open
Snowpark gesloten