Recensies La Grave - La Meije

Ervaringen van andere wintersporters zijn onmisbaar wanneer je voor een wintersport in het skigebied van La Grave - La Meije wilt kiezen. Een recensie over La Grave - La Meije kan de doorslag geven om wel of niet voor dit skigebied te kiezen. Zijn er veel pistes voor beginners? En is het skigebied wel zo kindvriendelijk als wordt beweerd? Hieronder lees je de recensies van wintersporters die in het skigebied La Grave - La Meije zijn geweest. Je kunt ook je eigen ervaringen met de bezoekers delen door zelf een recensie over het skigebied La Grave - La Meije achter te laten.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 5 april 2009

Door: Joeri over La Grave

In maart naar La Grave geweest voor een dag off-piste skien. Het is aan te raden om een gids te huren aangezien dit gebied bijna alleen maar bestaat uit off-piste. Nadat we tuigjes, scheppen, stokken en lawine-piepers hadden gekregen, zijn we op pad gegaan. Wat een ongelooflijke ervaring was dit!!!! Geen piste en je kan overal naar beneden, bijna 1,5 uur door de tiefschnee. Bij mij stond deze dag zeker in de top 3 van beste/mooiste dagen die ik in de sneeuw heb meegemaakt! Dit gebied is echter wel af te raden voor beginners en kinderen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen

Sneeuwhoogte
La Grave - La Meije

Berg0 cm
Dal0 cm
open - dicht
hoogten

Deze informatie geldt voor het skigebied Les Deux Alpes. Gedurende het wintersportseizoen wordt deze informatie dagelijks geaktualieerd

Toestand pistes
Aantal geopende pistes 0
Liften open-
Rodelbaan open
Snowpark