Skip to navigation Skip to main content
Frankrijk

Le Mont d'Arbois

Megève | Haute-Savoie | Frankrijk
Afbeelding - le-mont-darbois-3
Afbeelding - le-mont-darbois-9
Afbeelding - le-mont-darbois-15
Afbeelding - le-mont-darbois-21
De gezellig ingerichte accommodatie Le Mont d'Arbois is verdeeld over twee gebouwen, midden in een groot park en biedt een prachtig uitzicht op de omliggende bergwereld. De dichtstbijzijnde skiliften bereik je na slechts 300 m. Het centrum met inkoopmogelijkheden en restaurants ligt ca. 4 km verderop, de eerste supermarkten en winkels bereik je echter al na ongeveer 300 m. In het hoofdseizoen rijdt er een gratis shuttle-bus van de accommodatie tot in het centrum.

Tot de faciliteiten van de accommodatie behoren een ontvangsthal met receptie en Wi-Fi, bagageopslag, bar, restaurant en een verwarmd panorama-zwembad. Bovendien kun je tegen betaling van verschillende massages genieten en de sauna en fitnessruimte gebruiken. Parkeerplaatsen (volgens beschikbaarheid) zijn bij de accommodatie aanwezig.

Inrichting en verzorging
De gezellige studio's en appartementen beschikken over een woon-/slaapkamer, bad of douche/wc alsmede over een volledig uitgerust keukenblok met fornuis, vaatwasser, koelkast, waterkoker en koffiezetapparaat. Bovendien beschikken de studio's en appartementen soms over een balkon of terras.

Zonder verzorging. Indien gewenst kun je ter plaatse een broodjesservice bijboeken (tegen betaling).
Afbeelding - le-mont-darbois-3

Le Mont d'Arbois

  • Megève
  • Haute-Savoie

€339,00

Accommodaties bij reispartners in Le Mont d'Arbois