Recensies Hörnerdörfer

Ervaringen van andere wintersporters zijn onmisbaar wanneer je voor een wintersport in het skigebied van Hörnerdörfer wilt kiezen. Een recensie over Hörnerdörfer kan de doorslag geven om wel of niet voor dit skigebied te kiezen. Zijn er veel pistes voor beginners? En is het skigebied wel zo kindvriendelijk als wordt beweerd? Hieronder lees je de recensies van wintersporters die in het skigebied Hörnerdörfer zijn geweest. Je kunt ook je eigen ervaringen met de bezoekers delen door zelf een recensie over het skigebied Hörnerdörfer achter te laten.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 15 januari 2019

Door: AT over Obermaiselstein

Mooi skigebied voor vooral beginners en families.

Skigebied is altijd sneeuwzeker. Leuke en niet al te moeilijke afdalingen in Grasgehren. Verderop in Balderschwang zijn de afdalingen groter en ook moeilijker. Dit is vooral leuk voor de iets meer geoefende skiër. Maar ook de beginners komen hier wel aan hun trekken.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 25 oktober 2017

Door: Lizzy over Bolsterlang

Fantastisch skigebied

Wij komen al meer dan 10 jaar in dit skigebied. Elk jaar komen we met de hele familie om daar te genieten van een heerlijke vakantie. Het skigebied is niet heel groot, maar wij vermaken ons hier prima, omdat je altijd wel iemand tegenkomt waar je dan even verder mee gaat.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 9 december 2016

Door: Anoniem over Obermaiselstein

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 8 maart 2016

Door: Tijhof over Bolsterlang

klein, maar fijn en prijs gunstig

Wij komen nu al 4 jaar in Bolsterlang. Een klein, maar veelzijdig gebied. Ideaal voor beginners en gezinnen met kinderen. Aantrekkelijke prijzen. Zeer snelle aanrijroute; nauwelijks via binnenwegen te bereiken.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 3 maart 2015

Door: Florence over Bolsterlang

Klein skigebied met skiliften in dorp

Leuk skigebied voor families met kinderen die beginnen met skiën of een paar jaar ervaring hebben. De accommodaties liggen over het algemeen allemaal dicht bij de liften. Minpunt is wel dat de pistes boven (niet de piste bij de dorpslift) slecht geprepareerd worden, waardoor buckels en geulen ontstaan, wat het skiën lastig maakt.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
2

Datum 16 februari 2013

Door: ron wemel over Balderschwang

Niet leuk

Het is een stom dorp er woont niemand (geen huizen), er is alleen een supermarkt en een plaatselijke douche (blegh) het skigebied is heel klein en gewoon niet leuk. 5 pistes voor beginners, 1 voor gevorderden 2 voor experts niet echt een aanrader

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 21 november 2011

Door: Erwin over Ofterschwang

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 14 februari 2010

Door: peter-tom andersma over Ofterschwang

leuk beperkte ski mogeklijkheid en lauwe pils

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 9 december 2007

Door: Trudy Malfliet over Balderschwang

Graag hadden we wat info gehad in verband met het overnachten met mobilhome in Balderschwang, want ik kan er niets van terug vinden. Zijn er camper plaatsen in de buurt van de ski pisten? Eentje is er wel, maar is vol. Met vriendelijke groeten Trudy Malfliet trudy.malfliet@pandora.be

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 30 januari 2007

Door: kim de bruijni, vierlingsbeek noord brabant over Balderschwang

Hallo lezers, wij gaan al 15 jaar naar balderschwang en willen dit nog heel wat jaren blijven doen! Als je echt op zoek bent naar heftige feestjes na het skien, is balderschwang niet geschikt voor jou. Ben je op zoek naar een nog niet zo'n toeristisch skigebied dan is balderschwang echt aan te raden. Je hebt er alles wat je nodig hebt! De appartementen/hotels zijn zeer net te noemen, de mensen zeer vriendelijk. Voor jeugd is er niet heel veel te doen, maar als je ook houdt van een gezellig spelletje spelen in de avonduren mis je niets aan discotheken/cafe's. Gezelligheid moet je toch zelf maken. Qua eetgelegenheid is er ook voor ieder wat wils en ook bij en op de pistes zijn er voldoende gezellige, Duits ingerichte, hütte!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 18 november 2005

Door: Familie de Zon over Fischen im Allgäu

18/02/2006 gaan we weer .....Onze kinderen zijn 17 , 14 en 7 jaar oud en willen zo snel mogelijk weer gaan..... Hornerbahn bij Bolsterlang is zeer geschikt voor kinderen (je kunt ze hun gang laten gaan komen altijd wel uit bij een van de twee restaurants+apres skihut)Sinds dit seizoen hebben ze een snowboardfunpark....De mensen zijn gastvrij. Prijzen zijn zeer gunstig wat betreft overnachtingen en eten en drinken. En je kunt uitwijken naar andere plaatsen om te skien.Oberstdorf 7 km en Kleinwalsertal 15 km .Goede sneeuw en het zonnetje schijnt het meest van de tijd.....

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen

Sneeuwhoogte
Hörnerdörfer

Berg0 cm
Dal0 cm
open - dicht
hoogten

Deze informatie geldt voor het skigebied Balderschwang. Gedurende het wintersportseizoen wordt deze informatie dagelijks geaktualieerd

Toestand pistes geen info
Km pistes open 0
Liften open-
Rodelbaan open open
Snowpark gesloten