Beoordelingen Grainau

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Grainau te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Grainau ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Grainau op wintersport zijn geweest. Ben jij in Grainau geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 12 april 2018

Door: Rivera over Grainau

Wij hebben dit jaar gekozen voor een wintersport in Grainau. We zagen het grote, massale Gramisch-Partenkirchen toch niet helemaal zitten en dit leek ons een prima alternatief. De omgeving is prachtig en je hebt er alle voorzieningen die je nodig hebt. Je kunt hier prachtig wandelen door het bos of langs de oevers van de Eibsee. Wij zijn een paar keer gaan skiën in Garmisch Classic wat een heerlijk skigebiedje is voor zowel beginnende als meer ervaren skiërs. Ook hebben we natuurlijk een uitstapje gemaakt naar de Zugspitze, wat een prachtige ervaring is dit!

Rustig
Betaalbaar
Bus/auto nodig

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 10 januari 2010

Door: heuvelink over Grainau

Grainau is leuk en lieflijk dorp aan de voet van de Zugspitze. Het is hier goed toeven in het voorjaar, wanneer het skiseizoen ten einde loopt. Eenvoudige goed verzorgde hotels. Vanaf Grainau is het 5 minuten rijden naar de skigondels van het klassieke gebied van Garmisch Partenkirchen. Voorts is het ook mogelijk om in Grainau op het bergtreintje te stappen naar het skigebied van de Zugspitze. Dat duurt wel iets langer; een uurtje in de trein. Ook is het mogelijk om met de auto naar de kabelbaan te rijden. In de kabelbaan is het ongeveer 10 minuten, dan sta je op de pistes van de Zugspitze. Het dorp heeft verschillende leuke restaurantjes. Een aanrader is het Italiaanse restaurant. Heel klein, gezellig met wonderbaarlijk goedkope gerechten. Allemaal even leker en traditioneel Italiaans. Wij gaan al jaren in het voorjaar voor een lang weekend skien naar Grainau. Voor als je die keuze ook maakt: veel plezier gewenst.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen

Reisorganisaties
Grainau