Recensies Garmisch Partenkirchen

Ervaringen van andere wintersporters zijn onmisbaar wanneer je voor een wintersport in het skigebied van Garmisch Partenkirchen wilt kiezen. Een recensie over Garmisch Partenkirchen kan de doorslag geven om wel of niet voor dit skigebied te kiezen. Zijn er veel pistes voor beginners? En is het skigebied wel zo kindvriendelijk als wordt beweerd? Hieronder lees je de recensies van wintersporters die in het skigebied Garmisch Partenkirchen zijn geweest. Je kunt ook je eigen ervaringen met de bezoekers delen door zelf een recensie over het skigebied Garmisch Partenkirchen achter te laten.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 28 oktober 2018

Door: Mark over Garmisch Partenkirchen

Top

Leuk geprijsd in kleine stad waar van alles te doen is... shoppen in de stad, goed uiteten tegen leuke prijzen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 12 april 2018

Door: Rivera over Grainau

Grainau is een rustig alternatief voor 'GaPa'

Wij hebben dit jaar gekozen voor een wintersport in Grainau. We zagen het grote, massale Gramisch-Partenkirchen toch niet helemaal zitten en dit leek ons een prima alternatief. De omgeving is prachtig en je hebt er alle voorzieningen die je nodig hebt. Je kunt hier prachtig wandelen door het bos of langs de oevers van de Eibsee. Wij zijn een paar keer gaan skiën in Garmisch Classic wat een heerlijk skigebiedje is voor zowel beginnende als meer ervaren skiërs. Ook hebben we natuurlijk een uitstapje gemaakt naar de Zugspitze, wat een prachtige ervaring is dit!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 5 maart 2018

Door: Kijlstra over Garmisch-Partenkirchen

Verrassend veelzijdig en goede horeca

Hele mooie vakantie gehad in Garmisch. Best Western Obermuhle zeker aan te bevelen. Het skigebied met de top show Card is zeer uitgebreid. Ook de tocht naar de Zugspitze is inbegrepen. Met het snowboard waren soms platte stukjes piste wat lastig. Verder genoeg te doen voor een week skiën, het gebied verveelt niet snel. Horeca in het stadje heel goed.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 4 maart 2018

Door: Marten Kleinman over Garmisch-Partenkirchen

Mooie uitvalsbasis

Zijn nu 3 jaar op wintersport geweest in dit mooie gebied. We skiën meestal een aantal dagen in Garmisch zelf en de overige dagen in omliggende dorpen (Topsnowcard). De pistes van O.a. Ehrwald, Leermoos & Bichlbach behoren tot de mogelijkheden. Alle gebieden zijn zeer geschikt voor families. Mooie rustig met veelal blauwe en rode pistes.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 13 november 2016

Door: Anoniem over Garmisch Partenkirchen

Veel mogelijkheden met een pas.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 29 december 2015

Door: VDM over Garmisch Partenkirchen

Veelzijdig gebied

Voordeel van dit gebied is dat de skilessen alleen in de ochtend zijn. Dan kun je 's middags nog heerlijk met de kinderen skiën. Wij verbleven in Grainau en namen elke ochtend het treintje naar Garmisch om voor de lift uit te stappen. Afwisselende pistes, goede skileraren, helemaal top!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 12 juli 2012

Door: Enthoven over Garmisch-Partenkirchen

Verrassend veelzijdige wintersportbestemming

Mijn wintersport in Garmisch-Partenkirchen is mij afgelopen winter zeer goed bevallen, iedereen kan zich hier vermaken. Er ligt een sneeuwzeker skigebied voor je klaar met afwisselende afdalingen voor ieder niveau. Onze kinderen konden zich hier uitstekend mee vermaken. Wij hebben enkele wandelingen gemaakt door de prachtige omgeving. Een zeer geslaagde wintersport aangezien er voor elk wat wils is in Garmisch-Partenkirchgen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 10 januari 2010

Door: heuvelink over Grainau

Grainau is leuk en lieflijk dorp aan de voet van de Zugspitze. Het is hier goed toeven in het voorjaar, wanneer het skiseizoen ten einde loopt. Eenvoudige goed verzorgde hotels. Vanaf Grainau is het 5 minuten rijden naar de skigondels van het klassieke gebied van Garmisch Partenkirchen. Voorts is het ook mogelijk om in Grainau op het bergtreintje te stappen naar het skigebied van de Zugspitze. Dat duurt wel iets langer; een uurtje in de trein. Ook is het mogelijk om met de auto naar de kabelbaan te rijden. In de kabelbaan is het ongeveer 10 minuten, dan sta je op de pistes van de Zugspitze. Het dorp heeft verschillende leuke restaurantjes. Een aanrader is het Italiaanse restaurant. Heel klein, gezellig met wonderbaarlijk goedkope gerechten. Allemaal even leker en traditioneel Italiaans. Wij gaan al jaren in het voorjaar voor een lang weekend skien naar Grainau. Voor als je die keuze ook maakt: veel plezier gewenst.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 25 februari 2009

Door: HM over Garmisch-Partenkirchen

Er was een zeer uitmuntende apres-ski, maar voor de rest was het gebied niet heel uitgebreid qua extra faciliteiten.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen

Sneeuwhoogte
Garmisch Partenkirchen

Berg80 cm
Dal50 cm
open - dicht
hoogten

Deze informatie geldt voor het skigebied Garmisch Classic. Gedurende het wintersportseizoen wordt deze informatie dagelijks geaktualieerd

Toestand pistes poeder
Km pistes open 7.4
Liften open4 van 27
Rodelbaan open open
Snowpark