Stem nu op jouw favoriete skigebied!

Wat is jouw favoriete skigebied? Waar zou jij het liefst elk jaar even op de latten gaan staan? Stem op deze pagina op jouw favoriete skigebied! Je kunt stemmen tot 20 maart 2019 op de Snowplaza Award 2019 voor beste skigebied. Wat moet je doen? Kies jouw skigebied of dorp en vul je gegevens in. De winnaars worden via een weblogbericht bekend gemaakt op onze Facebookpagina.

Wat is jouw favoriete skigebied?

Kies uit onderstaande lijst


Ja, ik schrijf me ook in voor een Snowplaza snowalert voor mijn favoriete skigebied die wij maximaal 2 á 3 keer per week versturen. Ik kan me te allen tijde per e-mail, telefonisch of via de link in de snowalert afmelden.

Je gegevens

Contactgegevens

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden. Mijn e-mailadres zal worden gebruikt voor de Snowplaza/Indebergen nieuwsbrief die wij 2 á 3 keer per week versturen. Ik kan me te allen tijde per e-mail, telefonisch of via de link in de nieuwsbrief afmelden.

* Je ontvangt onze gratis Snowplaza/Indebergen nieuwsbrief die wij 2 á 3 keer per week versturen. Je kunt je te allen tijde per e-mail, telefonisch of via de link in de nieuwsbrief afmelden.

Beste familie skigebied 2019

Beste familie skigebied 2019

Beste après-ski skigebied 2019

Beste après-ski skigebied 2019