Beoordelingen Verbier

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Verbier te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Verbier ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Verbier op wintersport zijn geweest. Ben jij in Verbier geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 29 januari 2018

Door: Peter over Verbier

Verbier... is amazing...

Wat een geweldige wintersport plaats, een gezellig dorp.. waar je lekker kan wandelen en winkelen. Leuke terrasjes. Waanzinnige pistes echt voor elk wat wils...

Geen hoogbouw..meer traditioneel, gezellige sfeer...
Duur duur duur... dat dan weer wel.. toch al snel 2 x zo duur als Oostenrijk

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
5

Datum 18 maart 2017

Door: Anoniem over Verbier

Teleurgesteld

Helaas was onze ervaring niet zo positief. Met name vanwege de vele verouderde liften en het onvriendelijke personeel in restaurants en liften. Liftpersoneel was niet behulpzaam. Wat een verschil met wat we gewend zijn in Frankrijk en Oostenrijk.

Mooie afdalingen, met name rode en zwarte
Slechte verbinding naar La Tzoumaz

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 8 maart 2016

Door: Bert Schellekens over Verbier

Super skigebied.

Alles erop en eraan.

Alle restaurants zijn van prima kwaliteit
Prijs??

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 26 januari 2014

Door: Bart over Verbier

Uitdagend skigebied

Mooi gebied voor de sportieve skiër. Neem wel voldoende geld mee. Overnachten is prijzig, evenals de skipas. Maar je krijgt wel waar voor je geld: een uitgebreid skigebied met voor elk wat wils.

Groot skigebied, uitdagende pistes
Prijzig

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 20 juni 2013

Door: Shenkie over Verbier

Verbier gaat los!

In de kerstvakantie met 5 vrienden naar Verbier geweest en was echt super vet! De pistes waren lekker, 3 gasten waar we mee waren hadden nog nooit geskied maar die konden ook gewoon meekomen dus de meeste pistes zijn niet al te moeilijk. 's middags meteen door après-skiën natuurlijk en met oud en nieuw is het 1 groot feest. Was wel aardig wat geld kwijt, Verbier is niet goedkoop maar je kunt het natuurlijk zo duur of goedkoop maken als je zelf wil.

Altijd feest
Niet te moeilijke pistes

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 15 januari 2010

Door: Tom over Verbier

Pistes, off-piste en apres-ski zijn hier legendarisch! Farinet is de beste apres-ski bar waar ik ooit ben geweest!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 9 december 2008

Door: Wouter over Verbier

Ik ga Zondag a.s. weer naar Verbier, sneeuwt al flink wat dagen en deze week ook nog, het wordt weer fantastisch! Kan niet wachten!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 16 november 2007

Door: Inneke over Verbier

Ik ga al enkele jaren naar Verbier, hebben het leren kennen door vrienden die er een chalet hebben! Het is een prachtig skigebied en zoals de meesten het zeggen: het is er wel duurder als hier, maar dat is normaal! Voor de echte ervaren skiërs, ga eens een kijkje nemen op Mont fort, het is er adembenemend!!!! en de afdaling is super cool! Het ideale is dat de bussen gratis zijn en ze rijden tot 20u, je kan toch niet beter hebben, waar is dit nog?? Mensen ik raad je aan om eens op wintervakantie te gaan in Verbier. Echt de moeite.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 18 december 2006

Door: Anoniem over Verbier

Ga al jaren naar Verbier. Echt super, veel pistes maar ook redelijk veel après-ski. Je moet wel veel geld meenemen maar op vakantie kan dat meestal wel. Oud en nieuw is hier werkelijk geweldig. Echt fantastisch vuurwerk, de vuurwerkshow in Scheveningen is er echt niks bij. Met oud en nieuw komen tussen 5000 en 10000 mensen bij elkaar op het plein (place central) en staat een dj te draaien (buiten) tot 3 a 4 uur. Je staat te dansen op een laag champagneflessen. Als je daarna nog naar een club wil betaal je minimaal 35 eurp entrée, das minder... Voor snowboarders is er een snowboard park en een grote half-pipe. Bijna elk jaar ligt er genoeg sneeuw om tot het dorp te boarden. Wat ook leuk is om te doen is de slee-route. Een voordeel van verbier is dat er een bus door heel het dorp rijdt die gratis is voor iedereen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 14 november 2006

Door: Super Heinrich over Verbier

Onze vriendengroep gaat al jaren ieder jaar naar Verbier en ieder jaar is het goed toeven. Vooral voor ervaren skiërs en snowboarders is het goed toeven op de pistes en ook off-piste is het hier super. Kortom voor ieder wat wils. Ook de après-ski in de Farinet, met iedere dag live-music, is zonder meer goed te noemen. Ook de overvloed aan internationale mensen spreekt me erg aan. Ciao, see you in Verbier!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 5 maart 2006

Door: Anoniem over Verbier

Wij komen al een aantal jaren in Verbier. Elke keer weer is het er FANTASTISCH. Een scale aan afdalingen, voor ieder wat wils, waar je ook staat op de berg een schitternd uitzicht. Als je dan ook nog boft met het weer en in goed gezelschap verkeert.............en duur???? ach, de euro is plusminus 30% goedkoper, 'tis maar hoe je het bekijkt

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 23 februari 2006

Door: henk over Verbier

Allereerste indruk was wat minder omdat ik als verstokte autorijder geen parkeerplek bij ons apprtement had en deze midden in het dorp moest parkeren. Veel gesjouw met bagage leverde dat op. Later toen ik het bustraject (gratis in het dorp) doorhad en zag dat ik kon skieen tot aan het appartement was ik dik tevreden. Wachttijden (krokusvakantie) vielen mij mee bij de skilift. Goede sneeuw. Wel prijzig allemaal, maar ja waar is dat niet. Een keer naar volle tevredenheid in dorp gegeten. Disco en ander nachtvertier weet ik niet. Je wordt wat ouder papa, dus dat heb ik niet meegemaakt.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 6 februari 2006

Door: muriel over Verbier

Op de golfbaan kun je het leren. De blauwe pistes zeer redelijk breed dus goed voor de beginner.De gevorderden komen af van de Mont-Fort en is zeer mooi van panorama maar pikzwart. Voor de apres-ski neem je best genoeg geld mee maar dit is geen uitzondering in zwitserland. Leuke plaats maar soms te veel volk aan de gondelbaan Deze kan namelijk genomen worden vanuit Le Chable (dit ligt onderaan de berg) en wordt dan door de dagjesskiers genomen en in verbier zitten ze dan al vol. Grindelwald en Zermatt zijn leuker desondanks was ik reeds 3 maal in verbier

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 18 oktober 2005

Door: Hugo over Verbier

Gezellig maar mondaine plaats. Hier spot je celebreties! Zowel voor beginners als voor gevorderen zijn hier veel mogelijkheden. Ook is het mogelijk om in dit grote gebied dagtochten te maken.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen

Reisorganisaties
Verbier