Skip to navigation Skip to main content
Zwitserland

Hotel & Spa Hannigalp

Grächen | Wallis | Zwitserland
Afbeelding - hotel-spa-hannigalp-4
Afbeelding - hotel-spa-hannigalp-3
Afbeelding - hotel-spa-hannigalp-2
Afbeelding - hotel-spa-hannigalp-10
Het rustig gelegen 3-sterren superior Hotel Spa Hannigalp ligt op ca. 600 m van het centrum van het autovrije dorp Grächen. De ingang van het skigebied Grächen/Hannigalp ligt op ca. 700 m afstand. Een gratis hotelshuttle brengt je dagelijks tussen 8:00 en 14:00 uur naar het dalstation en voor je aankomst en vertrek naar het dorpsplein (op aanvraag). De langlaufloipe bereik je in ca. 700 m.

De algemene faciliteiten van de gezellige accommodatie, bestaan uit een hoofdgebouw en een bijgebouw (op ca. 50 m afstand), met daarin een hotellobby met receptie, Wi-Fi, lift, ontbijtruimte, restaurant, bar, speelkamer en een skiruimte met schoendroger. Je kunt de auto parkeren op de parkeerplaatsen of in de parkeergarage in het dorpscentrum (beide tegen betaling), aangezien Grächen een autovrij dorp is.

De ongeveer 500 m² grote wellnessgedeelte met binnenzwembad met whirlpool, stoombad, Finse sauna, biosauna, Kneippbad, ontspanningsruimte en fitnessruimte staat gratis tot jouw beschikking. Massages kunnen ter plaatse worden geboekt (openingstijden op aanvraag).

Het hotel organiseert ook een amusementsprogramma tegen betaling (zie informatie ter plaatse).
Afbeelding - hotel-spa-hannigalp-4

Hotel & Spa Hannigalp

  • Grächen
  • Wallis

€511,00

Accommodaties bij reispartners in Hotel & Spa Hannigalp