Beoordelingen Lenzerheide

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Lenzerheide te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Lenzerheide ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Lenzerheide op wintersport zijn geweest. Ben jij in Lenzerheide geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 24 augustus 2011

Door: Kreeft over Lenzerheide

Erg mooi Gebied. Dit jaar een onderzoek onder 18000 skiers uit D, A, CH en I over 40 skigebieden in de alpen (franse alpen niet meegenomen) Lenzerheide komt op nr 2 ver boven St Moritz, Davos en Flims. Erg gericht op jongeren en gezinnen. veel nieuwe (stoeltjes liften moderne infrastructuur. En voor Zwitserse begrippen een goed uitgaansleven. Clubs soms zo vol dat er een rij staat in het hoog seizoen en dat is een hele verandering met 5 jaar geleden. Het is geen Oostenrijk of Frankrijk, maar dat heeft zijn charme. Diversiteit in afdalingen(veel off piste mogelijkheden) Veel faciliteiten voor snowboarders. Veel goede restaurants. Nadeel: die verbinding met Arosa (nr 3 op de lijst) wil nog niet lukken. Maar voorbereidingen voor infrastructuur zijn al in ontwikkeling. Het is niet de vraag of het gaat komen maar of het 2, 3 of 5 jaar gaat duren.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 12 februari 2011

Door: Rogier over Lenzerheide

Dorp is ongezellig en klein met erg weinig gezellige restaurants of barretjes, de pistes daarentegen zijn leuk en afwisselend en goed te bereiken (met de skibus). Toen ik er was, sneeuwde het de hele week dus de pistes en ook de off-piste mogelijkheden waren perfect echter door het ongezellige dorp zal ik hier nooit meer terug komen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 28 oktober 2010

Door: pieter over Lenzerheide

Ik kom al sinds 2000 in Lenzerheide. Het is een super gezellig dorp met veel facaliteiten. De wegen worden altijd zeer goed sneeuw vrij gehouden en zijn prima met een gewone personen auto te bereiden. De pistes zijn SUPER. Voor lange afstanden skiën zit je weinig in de lift. Goede sneeuw kwaliteit en goed geprepareerd. Het enige nadeel is dat er veel lelijke appartementen complexen staan. Lenzerheide is zeker een aanrader om naar toe te gaan!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 22 januari 2009

Door: Anoniem over Lenzerheide

Lenzerheide is een groot skigebied, je kunt met de zon mee skiën. Bij Parpan kun je de dalafdaling nemen en onder de de hoofdweg door skiën naar de andere berg, waar de zon is van 13.00 uur tot 17.00 uur. Weinig sleepliften. Vrijdagavond kun je bij kunstlicht skiën. Rodelbaan aanwezig van 3,5 km lang.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 13 oktober 2008

Door: Sabine over Lenzerheide

Lenzerheide is een prachtig skigebied, zowel voor beginners als gevorderden. Bar Avant Clavo is een aanrader! Zij hebben de beste Cervelat en Bratwürst. Een ideale lunchstop op de piste.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 22 mei 2008

Door: K. de Boer over Lenzerheide

Ik kom al sinds 1979 in Lenzerheide. Het is een absoluut mooi parkachtig gebied. Het heeft in de laatste jaren wat van zijn glans verloren, maar ik verwacht met de verbinding met Arosa dat het gebied een enorme opleving zal krijgen. De verbinding betekend dat Lenzerheide - Arosa tot de grote ski gebieden van Zwitserland gaan behoren (225 km piste) aaneengesloten! In combinatie met de afdalingen richting Tschietschen (freeride) zal het gebied nog aantrekkelijker worden voor iedereen (1 juni de definitieve stemming). Hoogstwaarschijnlijk een ja en dan in 2009 een zeer groot en zeer mooi gebied.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 11 januari 2006

Door: Anoniem over Lenzerheide

super mooi skigebied met 150 kilometer piste. Er word een verbinding gemaakt naar het skigebiet arosa dat er achter ligt dus dan heeft het 250 kilometer ski pistes

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 18 oktober 2005

Door: Henk en Loekie over Lenzerheide

Met name Lenzerheide is een leuk dorp met mooie hotels, gezellige bars en eetgelegenheden. Mooie sportwinkels Pesko en Blaesi. Het is uitermate geschikt voor beginners, maar ook voor gevorderde skiers. Het is een wijds dal en het is vaak zonnig. Skiliften zijn er voldoende en de afdalingen zijn voornamelijk blauw en rood. Zwarte pistes zijn er wel maar zijn dun gezaaid. Valbella ligt vlak voor Lenzerheide is ook leuk, maar eenvoudiger weinig winkels, wel mooie chalets en een lekkere taartjeswinkel. Aan de ene kant van het dal een reeks liften/pistes met o.a. de Stätzerhornlift, ultramodern met plaats voor 8 pers. naast elkaar (!) en heeft diverse prachtige afdalingen. Aan de andere kant van het dal de Rothornlift gaat in twee fases omhoog naar 2900 meter en is verbonden aan diverse mooie liften/pistes. Kortom een prachtig en zonnig gebied. Echt Zwitserland met veel chalets en weining hoogbouw.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen