Beoordelingen Bettmeralp

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Bettmeralp te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Bettmeralp ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Bettmeralp op wintersport zijn geweest. Ben jij in Bettmeralp geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 8 december 2015

Door: Raymond over Bettmeralp

Geweldig en gezellig skigebied. Leuk om te wandelen of te snowsteppen.

Riederalp en Bettmeralp liggen 10 minuten wandelen van elkaar op 1950 meter. Er zijn voldoende winkels en restaurants en je beleeft echt de wintersport totaal anders omdat er geen auto's rijden. Iedereen is aan de wandel en loopt met een slee met de boodschappen. Natuurlijk kun je ook de boodschappen thuis laten brengen. Echt de moeite waard om te beleven.

Mooi, kindvriendelijk, altijd seeuw en autovrij
Geen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 4 november 2012

Door: Arienne over Bettmeralp

Fantastisch, op dit moment gaan wij "BLIND" weer voor Bettmeralp.

Zoek je iets voor de kleintjes, voor de ervaren papa en mama's? Of opa en oma die OOK willen wandelen? Kies voor Aletsch Arena, een prachtig UNESCO-gebied! En eenmaal daar, dan verlaat je het niet meer. Alles is van goede kwaliteit en modern! Elk jaar is er wel iets nieuws zoals sinds een paar jaar tegenover de gondel een prachtig station zodat je niet meer het dorpje door hoeft te lopen. Wij zoeken niet meer "boven" naar een huurwoning, vinden een paar minuten in de auto om bij de gondel te komen veel prettiger. Zoek eens in Morel of Grengiols. Ook prettig is het Duitssprekende deel van Wallis, en de prijzen zijn veel gunstiger dan het Franse deel. Druk is het er in de schoolvakantie weken maar nooit veel te druk, geen lange wachttijden. Maar ga eens voor of na de drukke weken!! Het is een sprookje! Wij gaan weer boeken en genieten.

Het is er prachtig, en "goed publiek" geen hoog "bontgehalte"
Het zou op dit moment de prijs kunnen zijn, dus huur een huis en stop de auto vol. Zorg wel dat het chalet/huis met de auto bereikbaar is, dus blijf "beneden"

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 28 januari 2012

Door: truus schmidt over Bettmeralp

Bettmeralp is een heerlijk wintersportgebied ook voor de wandelaars,alleen jammer dat je er niet tussenkomt om een woning te huren, zeer zeker niet met een hond. Moeten de goeie lijden voor degene die niet netjes zijn met een hond? In de periode 18-25 febr 2012 is niets te bemachtigen of wordt een hond niet toegelaten. Volgens mij hebben zij daar een hekel aan honden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 10 november 2010

Door: Anoniem over Bettmeralp

Bettmeralp is geweldig... Heerlijk skien en apre skien! Er zijn niet super veel kroegjes maar de kroegen die er zijn, zijn erg gezellig..! Neem de Moutain rock, gezellig een biertje na het skien. Voor kleine kinderen zijn er de zogenaamde snowly pistes hier leren de kinderen door middel van spelen skien. Helemaal super! Onze vakantie verbeleven wij in Saphir erg mooi netjes en schoon appartement. Alles was goed verzorgd. Kortom een vakantie die wij vaker gaan boeken.. Nu al weer voor januari geboekt. Heb er zin in!!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 21 februari 2009

Door: Anoniem over Bettmeralp

Het skigebied is schitterend! Er zijn leuke mogelijkheden voor tochten. De pistes zijn prachtig en rondom is er een geweldig uitzicht. Met helder weer is de Matterhorn zichtbaar en verder heb je vanaf diverse pistes een prachtig zicht op de Aletschgletsjer. Wel is het zaak om de ligging van je appartement/hotel goed uit te kienen,dit ivm. bereikbaarheid van de pistes en het vervoeren van de bagage van en naar je onderkomen. Omdat het dorp alleen per gondel bereikbaar is, is het vervoermiddel in het dorp de sneeuwscooter. Wij hebben ons verbaasd over de snelheid waarmee deze scooters door het dorp razen. Af en toe echt onverantwoord. We hebben sterk de indruk dat de locals niet altijd zitten te wachten op skiende toeristen en daardoor de veiligheid niet altijd respecteren. Goed opletten vooral met kleine kinderen. Tevens hebben we ons verbaasd over het gebrek aan klantvriendelijkheid bij de plaatselijke middenstand, die regelmatig de indruk wekt het toch wel heel vervelend te vinden al die vreemdelingen in het dorp die vragen stellen en niet alles gelijk begrijpen. Dit is eerder lachwekkend dan storend. Qua gebied niets meer dan lof! We hebben een erg leuke vakantie gehad.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 20 januari 2009

Door: Anoniem over Bettmeralp

We vinden 't dorp erg mooi en de mensen zijn vriendelijk vandaar dat we dit jaar weer naar Bettmeralp gaan.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 8 februari 2008

Door: Badertscher over Bettmeralp

Wij waren op de Bettmeralp en hadden de mooiste skivakantie tot nu toe. Het autovrije, de gezellige sfeer en vooral ook het prachtige uitzicht. Op Bettmeralp draait het niet om de kilomers maken, maar om de inhoud. Deels hadden we dit genot te danken aan het heerlijek houten chalet dat we gehuurd hadden. de Larixhitta had een vrij uitzicht, was groot, had alle luxe en had een heerlijke blokhut uitstraling. Wij komen nu ieder jaar weer hier terug.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 22 oktober 2007

Door: Anoniem over Bettmeralp

Een heerlijk rustig autovrij vakantiedorpje. Prima voor als je met familie of een groep vrienden bent. Dit dorp heeft geen schreeuwende apres ski, wat heerlijk is. het is genieten van de natuur. Het is echt een dorp voor mensen die alleen voor het skien komen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 27 maart 2007

Door: Anoniem over Bettmeralp

Voor een gezin met kleine kinderen houdt het niet over. Het dorp is prettig autovrij. Maar onze 3,5-jarige had het matig naar haar zin in het klasje: met 23 kinderen wachten op een keertje met een touwliftje naar boven en dan 5 meter naar beneden 'skien'. De leraren waren duidelijk aan het einde van het seizoen en begonnen de huilers na te doen. Wanneer je appartement niet heel handig zit, sjouw je met je kleine kind op skischoentjes wel heel lang om bij dat klasje te komen. Je kunt dus beter zelf iets met je kind ondernemen, maar daarvoor ontbreekt eigenlijk een echte groene piste. Een beetje gedoe dus.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 14 januari 2007

Door: Silvia over Bettmeralp

Erg mooie pistes, breed en het is er niet druk. Makkelijke en moeilijke pistes. Een echte oefenweide voor beginners ontbreekt. Het dorp is erg rustig en er is niet echt veel te beleven. Echt iets voor een lekkere skivakantie met gezin of vrienden groep die zich ook zonder erg spannende après-ski kunnen vermaken. Er zijn geen auto`s in het dorp, de straat is bedekt met sneeuw. Vanuit een goed gekozen hotel, app of chalet ski je zo naar de piste toe zodat lopen met ski`s er niet meer bij is!! Een aanrader dit dorp !!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen