Skip to navigation Skip to main content

Webcams: genieten van diep winterse beelden uit Oostenrijk

Westendorf
© Westendorf

Wat is het vandaag een genot om de webcams in de Alpen te bekijken. Het heeft de afgelopen dagen ontzettend hard gesneeuwd en dat levert diep winterse beelden op. We hebben een paar hele fijne webcambeelden voor je verzameld. Geniet je even mee?

Het blijft maar sneeuwen

Het lijkt niet op te houden met sneeuwen. Het heeft flink gesneeuwd en het gaat nog veel meer sneeuwen, dat schreven we ook al in ons Alpenweerbericht van vanochtend. In de Alpen gaat het sneeuwen en ook in Winterberg is het wit. Zelfs zonder de toekomstige sneeuw is het nu al prachtig.

Heerlijke webcambeelden uit Oostenrijk

In sommige skigebieden is het seizoen al gestart en in veel skigebieden openen de komende dagen de deuren. Hieronder hebben we een selectie webcambeelden uit Oostenrijk voor je verzameld, zodat je kunt zien wat je kunt verwachten als je die kant op wilt rijden.

Alpbach
Alpbach
Ehrwald
Ehrwald
Gerlosplatte
Gerlosplatte (Zillertal Arena)
Grossarl
Großarl
Hinterglemm
Hinterglemm
Hochfugen
Hochfügen
Katzenkopf Leutatsch
Katzenkopf Leutasch
Lech
Lech
Oberstdorf
Oberstdorf
Obertauern
Obertauern
Schladming
Schladming
Soll
Söll
Warth Schrocken
Warth Schröcken

En zeg nou zelf: dit is toch genieten? Ik had de komende weken nog geen skitrip gepland, maar ik twijfel ontzettend of ik toch niet even naar de sneeuw rijd. Ik heb dan weliswaar de eerste bochten van het seizoen al gezet twee weken geleden, maar ik zou er graag nog een paar bij zetten. En jij? Zie jij jezelf al van de pistes glijden?

Florien Winter

Over Florien

Florien ging op haar 12e voor het eerst op wintersport en was meteen verkocht. Sindsdien gaat ze ieder jaar en geniet ze van de magie van de witte bergtoppen, lekker skiën, veel lol en een feestje in de après-ski.