Skip to navigation Skip to main content

Snowplaza Awards: dit is de winnaar van de 6-daagse skipas

Skiers Blij

Gisteren hebben we de winnaars van de Snowplaza Awards bekendgemaakt, maar natuurlijk zijn we ook de winnaar van de 6-daagse skipas niet vergeten! Duizenden wintersportfans hebben de afgelopen weken hun stem uitgebracht voor de Snowplaza Awards 2023. De Zillertal Arena is gekroond tot beste skigebied. Wie de gelukkige winnaar van de skipas is?

Snowplaza Awards 2023

Skiseizoen 2022/2023 is in volle gang en gelukkig kunnen we daar weer net zo van genieten als voorheen. Lekker samen de piste op, gezellig kletsen in de skilift, uitgebreid pauzeren op een zonnig terras, spierpijn in je buik krijgen van het lachen tijdens een rodelavond en volop feesten in de après-ski. Wat is wintersport toch fijn! De afgelopen weken hebben we de zoektocht naar de favorieten van Nederland en België ook weer hervat. Jullie hebben allemaal massaal gestemd, waarvoor dank.

Bekijk hier alle winnaars ›

En de winnaar van de 6-daagse skipas is...

Door te stemmen op de Snowplaza Awards 2023, maakte je automatisch kans op een 6-daagse skipas voor een skigebied naar keuze in Duitsland, Tsjechië, Oostenrijk, Italië, Zwitserland of Frankrijk. Van harte gefeliciteerd J. Drosterij, jij bent de gelukkige winnaar van de skipas. We hebben je een mailtje gestuurd met meer informatie.

Florien Winter

Over Florien

Florien ging op haar 12e voor het eerst op wintersport en was meteen verkocht. Sindsdien gaat ze ieder jaar en geniet ze van de magie van de witte bergtoppen, lekker skiën, veel lol en een feestje in de après-ski.