Skip to navigation Skip to main content

Sneeuwupdate vandaag: heerlijke plaatjes uit Oostenrijk

Fieberbrunn 1.870 M

Het is heerlijk winters in Oostenrijk! Zoals je gisteren al kon lezen in het Alpenweer, sneeuwt het lekker door tot wel 600 meter hoogte vandaag. Er kan wel een halve meter sneeuw vallen en de webcams laten dan ook veel witte werelden zien. Kijk maar even mee!

We worden vrolijk van de webcams

Zoals we gisteren al schreven in ons Alpenweerbericht sneeuwt het vandaag in Oostenrijk. En als we de webcambeelden bekijken, worden we ontzettend vrolijk. Die beelden laten in heel veel skigebieden een prachtige witte wereld zien. De sneeuwvlokken vormen samen een nieuw laagje sneeuw en dat is perfect voor de skigebieden die binnenkort openen en voor die al open zijn.  

Webcambeelden

Hieronder zie je enkele hele fijne witte webcambeelden vanuit de Oostenrijkse skigebieden. Staat jouw favoriete skigebied er ook bij? Klik er even snel erdoorheen om dat te bekijken!

Wit, witter, witst

Going 1.250 M
Fieberbrunn 1.870 M
Zugspitze
Seefeld Katzenkopf Leutasch 1.360 M
1220 - Winter - Mike

Over Mike

Mike is al jaren werkzaam in de wintersportbranche. Je kent hem niet alleen van z'n geschreven verhalen, maar ook van de video's die je voorbij zien komen. Hij staat veel voor, achter en naast de camera. Misschien herken je z'n stem van 24 UUR IN en de Snowplaza live-uitzendingen op Facebook of heb je hem voorbij zien komen op beeld.