Skip to navigation Skip to main content

Gezocht: de grootste Zwitserland-fans voor een exclusieve raclette avond

Aletsch Arena (1)

Droom jij eigenlijk het hele jaar van de Zwitserse Alpen? Word jij warm van de gedachte van de machtige bergtoppen en pittoreske dorpjes van het land? En ben je al lang weer aan het aftellen tot je weer een trip naar het land van de lekkerste kazen kunt maken? Dan zijn we op zoek naar jou! Snowplaza is namelijk op zoek naar de grootste Zwitserland-fans voor een gratis exclusieve Walliser avond in Amsterdam mét echte Walliser raclette en Zwitserse wijn. Ben jij erbij?

Het Zwitserse Wallis: machtige bergtoppen en pittoreske dorpjes

Ben je gek op Zwitserland, dan ken je zonder twijfel ook Wallis, of in het Frans gezegd, Valais. Is dat niet het geval, dan is het nu tijd om er kennis mee te maken! In dit stukje Zwitserland vliegen de vierduizenders je om de oren en sta je continu versteld van de waanzinnige omgeving. Prachtige bergpanorama's, een enorme sneeuwzekerheid maar ook gezellige dorpjes zijn kenmerken van Wallis.

 

Skiën in de mooiste skigebieden 

In het Zwitserse Wallis vind je bijvoorbeeld de Aletsch Arena, dat met de langste gletsjer van de Alpen in de 'achtertuin', de Aletsch Gletscher, meer dan een unieke bestemming is. Maar ook het kuuroord Leukerbad beschikt over imposante bergtoppen en bovendien over overweldigende wellnessmogelijkheden om wintersport en ontspanning te combineren. En natuurlijk niet te vergeten de sfeervolle, en vooral ook schitterende skibestemmingen Nendaz en Veysonnaz, die zowel karakteristiek als veelzijdig te noemen zijn.

Nendaz Veysonnaz in Zwitserland
© Spalder Media Group

Beleef Zwitserland met ons

Word jij ook alweer helemaal enthousiast? Goed om te horen! Snowplaza organiseert namelijk op donderdag 27 oktober 2022 in Amsterdam samen met Zwitserland Toerisme en Valais / Wallis Promotion een gratis exclusieve Walliser avond, inclusief échte Walliser raclette en Zwitserse wijnen direct afkomstig uit de regio. Als Zwitserland-fan in hart en nieren is dit een avond die je absoluut niet wil missen. Waan je even in Zwitserse sferen en, nog leuker, maak kans op geweldige prijzen zoals een trip in het Zwitserse Wallis.

Walliser Raclette Avond
© Saastal Tourismus AG/Puzzle Media

Meld je nu aan

Wil jij deze unieke Zwitserse avond graag bijwonen, meld je dan nu via het formulier hieronder of het e-mailadres wallis2022@snowplaza.nl bij ons aan. Je kunt je aanmelden voor twee personen, maar wil je liever alleen komen dan kan dat natuurlijk ook. Aangezien we een beperkt aantal plaatsen beschikbaar hebben (50), kan het zijn dat we een selectie moeten maken bij de aanmeldingen. Wil je meer kans maken op een stoel aan de raclette-tafel, vertel ons dan in je mail kort waarom jij er écht bij wil zijn. Je ontvangt vervolgens van ons een mail met de uitnodiging voor de avond (mits er nog plekken beschikbaar zijn).

Marlous Winter

Over Marlous

Skiën en Marlous zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Na de nodige wintersportvakanties waarbij ze zowel op de ski’s als het snowboard stond, is ze nog een stapje verder gegaan. Zo heeft ze met veel plezier een aantal seizoenen gewerkt als skilerares in Ski Juwel.