Skip to navigation Skip to main content
Zwitserse Vlag
© Spalder Media Group

Exclusieve Walliser avond in Amsterdam: donderdag 27 oktober 2022

In Wallis liggen de hoogste bergen van Zwitserland, ontelbaar veel sfeervolle dorpjes en de mooiste skigebieden. En niet te vergeten kun je hier genieten van de heerlijkste kazen en prachtige wijnen. Ben jij - net als wij - dol op de winter in Zwitserland, of overweeg je om er eens heen te gaan en heb je zin in een gezellige avond met Walliser raclette én lokale wijnen? Meld je dan aan voor onze speciale gratis Walliser avond die we samen met Zwitserland Toerisme en Valais / Wallis Promotion organiseren.

We maken er een heerlijke Zwitserse winterse avond van, zonder dat je hiervoor helemaal naar het land hoeft te reizen: wij halen Wallis namelijk naar Amsterdam! Bovendien maak je op de avond zelf kans op enkele fantastische vakanties in Wallis. 

Walliser avond bij Amstel Boathouse in Amsterdam

Bij Amstel Boathouse in Amsterdam zijn ze er in geslaagd om een typische knusse sfeer te creëeren. Op een prachtige plek direct aan de Amstel waan je je op bijzondere wijze in de Zwitserse Alpen. De unieke locatie wordt helemaal aangekleed in Zwitserse wintersportstijl. Tijdens deze avond geniet je niet alleen van échte Walliser raclette en wijnen, die door onze partner Valais / Wallis Promotion zijn meegenomen uit Zwitserland, maar ook nemen zij je even virtueel mee naar hun prachtige regio. Bovendien maak je als gast kans op een van de prijzen die op de avond verloot zullen worden.

Wallis Raclette Avond
Wallis Raclette Avond in Amsterdam
Walliser Avond in Amsterdam

Wie, wat, wanneer?

  • Datum: donderdag 27 oktober 2022
  • Tijd: ontvangst vanaf 18.00 uur tot ongeveer 21.30 uur
  • Locatie: Amstel Boathouse, Amsteldijk 223, 1079 LK Amsterdam
  • Vervoer/parkeren: er is beperkte parkeergelegenheid. Kom je met het OV, dan kun je het beste uitstappen bij Station Rai of Station Amstel waarna het ongeveer 15-20 minuten lopen is. 

De avond is gratis toegankelijk en alleen voor genodigden. 

Win een trip in het Zwitserse Wallis

Niet alleen waan je je in Zwitserland tijdens deze gezellige avond in Amsterdam, ook maak je kans op het winnen van een trip in Wallis. Tijdens deze exclusieve avond worden er door maar liefst drie prachtige regio's een trip verloot:

  • Maak kans op een verblijf in de Aletsch Arena, het skigebied bij de langste gletsjer van de Alpen
  • Win een vakantie in Nendaz/Veysonnaz, gelegen in het grootste skigebied van de Zwitserse Alpen 
  • Geniet van een trip in Leukerbad, een schitterende Alpenbestemming vol wintersport en wellness

De volgende regio's zijn vertegenwoordigd tijdens de Walliser raclette avond

Aletsch Arena
© Spalder Media Group

Aletsch Arena

De Aletsch Arena telt ruim 100 km aan pistes en is vernoemd naar de langste gletsjer van de Alpen, de Aletschgletsjer. Dit machtige natuurspektakel ligt ‘in de achtertuin' van het skigebied. Vanuit drie autovrije dorpen, Bettmeralp, Riederalp en Fiescheralp, die midden in het skigebied liggen, sta je bovendien zo op de piste.

Nendaz Veysonnaz
© Spalder Media Group

Nendaz Veysonnaz

Met ruim 400 km aan pistes is Les 4 Vallées het grootste skigebied dat volledig in Zwitserland ligt. Het is dan ook niet voor niets dat deze bestemming ieder type wintersporter genoeg te bieden heeft. Nendaz en Veysonnaz zijn twee populaire dorpen met elk een heel eigen karakter in dit immense skigebied.

Leukerbad in in Wallis
© MyLeukerbadAG

Leukerbad

Wintersport én wellness, de meest heerlijke combinatie als je het aan ons vraagt. Het Zwitserse Leukerbad is daar de uitgelezen bestemming voor. Overdag inspanning op de pistes midden in het rustieke berglandschap, daarna genieten van de thermale wateren en spamogelijkheden. Het kuuroord Leukerbad is een echte aanrader!

Meld je nu aan

Wil jij deze unieke Zwitserse avond graag bijwonen, meld je dan nu via het formulier hieronder of het e-mailadres wallis2022@snowplaza.nl bij ons aan. Je kunt je aanmelden voor twee personen, maar wil je liever alleen komen dan kan dat natuurlijk ook. Aangezien we een beperkt aantal plaatsen beschikbaar hebben (50), kan het zijn dat we een selectie moeten maken bij de aanmeldingen. Wil je meer kans maken op een stoel aan de raclette-tafel, vertel ons dan in je mail kort waarom jij er écht bij wil zijn. Je ontvangt vervolgens van ons een mail met de uitnodiging voor de avond (mits er nog plekken beschikbaar zijn).