19 mei 2017 door Miranda in 'Opmerkelijk''

Skiing Down Stairs?!

When the snow melts, you have to get creative! 🎿 😵 Thanks to The Hood Crew for the clip!

Posted by People Are Awesome on Montag, 1. Mai 2017

Je moet toch wat als er geen sneeuw meer is en je wilt skiën. Veel mensen denken bij de temperaturen van afgelopen week misschien niet eens meer aan skiën, maar je hebt altijd 'wintersport-mafkezen' die hun ski's niet opbergen in de zomer. Zij zoeken mogelijkheden om toch het skigevoel te ervaren op andere manieren. Zo ook de gast in deze video. De waaghals stort zich zonder twijfel van diverse trappen op zijn ski's. Zou jij het durven?

Stunten op trappen

Van een trap af skiën is op zich niet nieuw, maar zonder sneeuw? In de winter zijn er freestylers die niet alleen in het funpark hun tricks laten zien, maar zij zoeken hun uitdaging in het dorp of de stad. Ze glijden van trappen en pakken een traprails mee. Op internet kun je veel van dit soort video's vinden. De man in deze video gaat nog een stapje verder door van trappen zonder sneeuw te glijden. Hiervoor heb je niet alleen een goede techniek en balans nodig, maar vooral een flinke dosis lef. Stel je maar eens voor hoe het zou voelen als je valt tijdens één van deze afdalingen...

Toch liever skiën op echte sneeuw?

Heb jij nog niet genoeg van de winter en wil je graag nog skiën op echte sneeuw? Dat kan nog steeds in de diverse gletsjerskigebieden in de Alpen. Zo is bijvoorbeeld de Hintertuxer Gletscher in Tirol het hele jaar geopend. Maar zomerskiën is toch heel wat anders dan skiën in de winter. De bergwereld is, behalve de gletsjer zelf, helemaal groen en in het dal zie je toeristen in korte broek lopen. Ook moet je je wekker 's ochtends vroeg zetten, want de pistes zijn vooral (vroeg) in de ochtend op hun best.

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen