1 april 2018 door Florien in 'Tips'' | 1 Reactie(s)

Kikker in de sneeuw

Vandaag is de flauwste dag van het jaar aangebroken. Tijd voor vervelende grapjes en nare pesterijen. En helaas voor jou (of voor de mensen om je heen), ook op wintersport ontkom je niet aan 1 april. Natuurlijk is het wel zo leuk om typische wintersport 1 april grappen uit te halen en om je een beetje op weg te helpen (of voor te bereiden), heb ik een aantal leuke grappen voor je op een rijtje gezet. Laat het een fantastische, maar vooral humoristische skidag worden en hou het gezellig. Veel plezier en vergeet jouw grappen vooral niet met ons te delen!

#1. Je buddy uit de sleeplift duwen

Tijdens een dag als deze is alles geoorloofd. Stap samen in de sleeplift, wacht op een geschikt moment, doe alsof je een selfie gaat maken, wees subtiel en duw. Vergeet het vooral niet te filmen!

#2. Zeggen dat het gesneeuwd heeft, terwijl dat niet zo is

Niks is fijner dan wakker worden, de gordijnen open doen en zien dat er die nacht een vers pak sneeuw gevallen is. Uiteraard kun je deze grap alleen uithalen als het echt niet gesneeuwd heeft. Stap als eerste uit bed, open de gordijnen en maak iedereen wakker met een ‘WAUW het heeft vet hard gesneeuwd vannacht!’ Wedden dat iedereen in een mum van tijd uit bed is... Tja, 1 april he!

#3. Iemand z’n skischoenen verstoppen

Flauw, maar ontzettend leuk. Zorg ervoor dat je de dag ervoor als laatste, of op de dag zelf als eerste bij het skihok bent. Verstop snel de schoenen van je medewintersporters en zet die van jou op een strategische plek. Wat ook leuk is, is om allemaal verschillende paartjes te maken. Dan wordt het sowieso een grote zoektocht voordat iedereen z’n eigen schoenen aan kan trekken.

#4. Skipas uit iemands jas halen

Haal de avond ervoor stiekem de skipas van je maatje uit zijn of haar jas. Je kunt ervoor kiezen om de pas vervolgens thuis te laten of toch maar mee te nemen naar de berg. Eenmaal bij de lift kan iedereen naar binnen, behalve die persoon. Wedden dat hij of zij er helemaal niets van begrijpt!

Skipas in de hand

#5. Ski’s uitprikken en bindingen losmaken in de rij van de skilift

Niet alleen leuk tijdens het wachten in het hoogseizoen, maar ook op 1 april. Lekker prikken en iedereen om je heen irriteren.

#6. Skischoenen vullen met sneeuw

Ontzettend flauw, maar wel leuk. Jij stelt voor om de skischoenen alvast te halen, zodat jullie ze in het appartement aan kunnen doen. Onderweg grijp je een bonk sneeuw en stop je dat heel sneaky in de schoenen. Dat is nog eens 'fris' beginnen

#7. Zeggen dat het een blauwe piste is, terwijl het zwart is

Natuurlijk moet je dit alleen doen als je ook zeker weet dat iedereen van zwart af komt. Is iemand echt extreem bang, dan kun je beter een ander grapje uit deze lijst kiezen. Jij leidt vandaag de route en in de lift vertel je iedereen dat jullie een mooie blauwe tocht gaan skiën. Wat de rest echter niet weet, is dat je daar ook een paar zwarte pistes tussen hebt verstopt. Eens kijken wie wel goed opletten tijdens het skiën en wie je daadwerkelijk verrast.

zwarte piste bord

Heb jij nog tips of ervaringen voor een leuke 1 april grap op wintersport? Laat het ons weten in een reactie!

Reactie(s)

Laat een reactie achter

Florien ging op haar 12e voor het eerst op wintersport en was meteen verkocht. Sindsdien gaat ze ieder jaar en geniet ze van de magie van de witte bergtoppen, lekker skiën, veel lol en een feestje in de après-ski.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen