Skip to navigation Skip to main content

Dutchweekend Saalbach: 22 tot 26 maart 2017

Na het succes van de vorige twee edities, wordt er ook in 2017 weer een Dutchweekend Saalbach georganiseerd. Een spetterend event in de sneeuw, voor wintersporters die wel van een feestje houden. Het Dutchweekend Saalbach vindt plaats van 22 tot 26 maart en er wordt gezorgd voor een stijlvolle Oostenrijkse sfeer met onder andere feestjes op de berg, après-ski onderaan de piste en goede feestjes met Nederlandse DJ’s en live acts, in de clubs tot in de vroege uurtjes. Overdag jezelf uitleven op de piste en ’s avonds genieten van de nodige gezelligheid, dat is waar het Dutchweekend Saalbach voor staat.

Programma Dutchweekend 2017

Tijdens het Dutchweekend Saalbach zullen er in 4 dagen meer dan 25 feestjes plaatsvinden op maar liefst 6 locaties. Van een luxury lunch met livemuziek tot een Heidi & Peter Night, het maakt allemaal onderdeel uit van het feestprogramma. Onder andere DJ Jim, Royal Beat, Barry Paf, Saxojoe en DJ Jay Mocio zullen optredens verzorgen. De locaties waar deze feesten plaatsvinden, zijn de Burgi’s Bar, Castello, Mais Alm, Panorama Alm, Taverne en Zum Turm Bar. Op vrijdagochtend vindt er een slalomwedstrijd plaats voor zowel snowboarders als skiërs, waarbij leuke prijzen te winnen zijn.

Klik hier om naar de programmaposter van het Dutchweekend Saalbach te gaan >

Winactie Dutchweekend Saalbach

Voor je een reis naar het Dutchweekend Saalbach boekt, kun je ook je geluk beproeven met de Sonnema winactie. Sonnema, partner van het Dutchweekend, geeft 3 trips weg naar het event. Wat je daarvoor moet doen is 1L Sonnema met een halshanger kopen. Vervolgens vul je jouw unieke code in en geef je een motivatie waarom jij en drie vrienden met Sonnema mee moeten naar Dutchweekend Saalbach 2017. De trip is inclusief vervoer, 3 overnachtingen met LO, skipas en materiaalhuur.

Meer informatie over het Dutchweekend

Thijs Winter

Over Thijs

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.