Skip to navigation Skip to main content

Winnen: met 4 personen naar het Dutchweekend Saalbach!

8029 - Winnen: met 4 personen naar het Dutchweekend Saalbach! (1)

Sonnema en Dutchweekend hebben de handen ineengeslagen en zijn een winactie gestart! Samen geven ze niet één, niet twee, maar drie trips voor 4 personen naar het Dutchweekend in Saalbach weg. Het Dutchweekend in Saalbach vindt sinds 2015 plaats en was meteen een groot succes. Een spetterend evenement in de sneeuw, voor wintersporters die houden van een goed feestje. Er wordt gezorgd voor een stijlvolle Oostenrijkse sfeer met o.a. snow parties op de berg, après-ski onder aan de piste en goede feesten, met Nederlandse DJ’s en live acts, in de clubs tot in de vroege uurtjes.

Hoe kun je winnen?

Vanaf heden zijn er Sonnema Berenburg flessen te koop inclusief een halshanger met daarop een unieke actiecode. Om kans te maken op één van de drie trips (incl. reis met bus, accommodatie met LO, skipas en materiaalhuur) naar het Dutchweekend koop je een fles Sonnema en vul je de actiecode in op www.sonnema.nl. Daarnaast dien je ook een motivatie in te vullen, waarom jij samen met drie vrienden naar het Dutchweekend Saalbach moet. Naast de hoofdprijzen wordt er ook 4x arrangement Snowworld, 10x Sonnema muts en 10x Sonnema Dutchweek nekwarmer weggeven. De actie loopt tot 1 maart 2017.

Dutchweekend Saalbach 2017

Na het grote succes in 2015 en 2016 keert het Dutchweekend dit jaar weer terug naar Saalbach. Tijdens het Dutchweekend leef je je overdag uit op de pistes van Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn en vanaf 14.00 uur bij een van de feestlocaties op de piste. ’s Avonds wordt het feest voortgezet in een van de leuke kroegen of discotheken van Saalbach. Wie wil kan dansen tot in de vroege uurtjes! Wil je de uitslag van de winactie niet afwachten? Bij Summit Travel boek je al een 3-daags arrangement incl. skipas vanaf € 299,-. Meer informatie over het feestprogramma, foto’s en video’s vind je op Dutchweek.nl.

Succes met je deelname!

Thijs Winter

Over Thijs

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.