17 februari 2017 door Joris in 'Algemeen''

De uitverkoop is begonnen: tijd om te scoren

Shoppen is normaal gesproken niet bepaald een hobby van me, maar als het gaat om wintersport- of bergspullen, dan ben ik van de partij. Uren kan ik doorbrengen in grote outdoor- en wintersportwinkels. En zeker nu de uitverkoop is begonnen, sla ik toe. Wintersport is een dure sport en daarom is het fijn als je mooie dingen kunt kopen met aantrekkelijke kortingen. En het fijne is: als je geen zin hebt, hoef je er niet eens de deur voor uit. In dit artikel deel ik een aantal goede aanbiedingen met je die je online kunt scoren.

Oakley E-Frame van € 69,95 voor € 29,95

Een goede skibril is erg belangrijk. Goggles zorgen ervoor dat je ogen beschermd worden tegen wind, kou en sneeuw en dat je goed zicht hebt tijdens het skiën. Oakley maakt kwalitatief zeer goede skibrillen en de E-Frame is het budgetmodel van dit Amerikaanse merk. Als je daar dan nog eens meer dan 50% korting op krijgt, wordt dit wel echt een koopje!

Oakley E-frame

Deuter Freerider rugzak van € 129,95 voor € 64,98

Neem jij graag wat dingen mee op de piste? Extra kleding en/of iets te eten of drinken? Dan is een comfortabele ski rugzak erg fijn. Eentje die goed stevig vastzit op je rug en waar je geen last van hebt tijdens het bewegen. Deuter maakt goede en fijne rugzakken. Deze Freerider is zeer geschikt om je benodigdheden (schep, sonde) mee te nemen als je off-piste gaat, maar op de piste doet hij het natuurlijk ook prima. Je krijgt nu 50% korting op deze fijne rugzak.

Deuter Freerider rugzak

Tot 50% korting op ski's van K2

De ski's van dit seizoen worden vanaf nu ook afgeprijsd. Voor diverse ski's van K2 betaal je nu nog maar de helft van de prijs. Dat is snel toch verdiend (of niet uitgegeven ;-)).

ski

Tot 40% korting op kleding van O'Neill, Icepeak en The North Face

Skikleding nodig? Dit is het moment om toe te slaan. Diverse grote merken prijzen nu hun broeken, jacks, maar ook midlayers en onderkleding af. Zo krijg je o.a. nu tot 40% korting op skikleding van O'Neill en The North Face. Ook de gehele collectie van Icepeak voor de kids is afgeprijsd
Bekijk de aanbieding van skikleding >

Skikleding

Toch liever 'echt' winkelen? Je vindt de genoemde aanbiedingen ook in de Wintersport Basecamps van Bever in Eindhoven, Hilversum, Houten, Den Haag The Globe, Groningen, Amsterdam City, Amsterdam Women en Amsterdam Gelderlandplein.

Joris is een bergliefhebber in hart en nieren. Al van kinds af aan komt hij in de bergen, zowel in de zomer als winter. Inmiddels brengt hij veel tijd per jaar door in de bergen en zijn er weinig plaatsen waar hij niet geweest is.