6 januari 2017 door Thijs Termeer in 'Aankondigingen'' | 0 Reactie(s)

Shop bij Bever en ontvang gratis een 3-daagse SkiWelt skipas!

Bij een besteding van € 200,- aan wintersportartikelen bij Bever, ontvang je gratis een 3-daagse skipas voor skigebied SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental! Shop dus snel nog even een nieuwe skihelm of ski-jas om te profiteren van deze aantrekkelijke actie. SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental is een van de grootste en beste skigebieden van de wereld. In het populaire Tiroolse skigebied liggen bijna 300 kilometer aan pistes op je te wachten. Hoewel het skigebied niet heel hoog is, ligt er het hele seizoen sneeuw dankzij de vele moderne sneeuwkanonnen.

Wees er snel bij!

Om te profiteren van een gratis 3-daagse SkiWelt skipas (t.w.v. € 130,-) dien je voor € 200,- aan wintersportartikelen uit te geven bij Bever. Je bestelnummer voer je vervolgens in op de actiepagina, waardoor jouw skipas geactiveerd wordt. De actie is geldig t/m 12 februari 2017 en je dient de skipas te activeren voor 6 maart 2017. Wees er snel bij, want er is slechts een beperkt aantal gratis skipassen beschikbaar!

De skipas is te gebruiken t/m 2 april 2017 en de volgende periodes zijn uitgesloten:

  • 24 december 2016 t/m 8 januari 2017
  • 1 februari 2017 t/m 28 februari 2017

Klik hier om na je aankoop je skipas te activeren >

SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental

SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental is al jaren een van de populairste skigebieden in Oostenrijk. Met bijna 300 kilometer aan pistes, ruim 70 knusse berghutten, kinderlanden en gezellige après-ski is alles voor een geslaagde wintersport hier aanwezig. Hoewel de pistes maar tot een hoogte van 1957 meter reiken, kan hier door de vele sneeuwkanonnen toch hele seizoen geskied worden. In de SkiWelt kun je prachtige dagtochten maken, maar ook lekker cruisen of op het terras van de zon genieten. Bovendien worden er jaarlijks vele miljoenen geïnvesteerd om wintersporters nog meer comfort te kunnen bieden.

Bever actie SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental

Reactie(s)

Laat een reactie achter

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen