Skip to navigation Skip to main content

De leukste mutsen en beanies voor je wintersport

Met Muts In De Apres Ski

Mutsen en beanies zijn onmisbaar voor je wintersport, maar eigenlijk ook nu de winter in Nederland in aantocht is. Ze houden je hoofd lekker warm, maken je outfit af en zijn het ideale redmiddel tegen helmhaar. Lunchen op het terras? Na het skiën de après-ski nog even induiken? Helm af, muts op! In dit blog hebben we de leukste mutsen en beanies voor je op een rijtje gezet. Ideetje voor Sinterklaas of Kerst misschien?

Arctic Beanie van Poederbaas

Poederbaas ken je misschien wel van de gebreide mutsen met allerlei felle kleurtjes. Inmiddels is dat niet het enige meer wat het merk op het gebied van mutsen en beanies te bieden heeft. Dat bewijst onder andere de Arctic Beany, welke verkrijgbaar is in negen zachte kleuren. Van woolwhite tot pastelpaars en van zwart tot zandkleur. Lekker warm en strechy en de opstaande rand kan zowel hoog als laag worden gedragen. Het model is unisex en dus geschikt voor mannen en vrouwen.

Leukste mutsen en beanies voor mannen en vrouwen

Goldbergh - Hodd (Faux Fur)

Hip, fashionable en een tikkeltje luxe. Dat is de Hodd van Goldberg. Een grof gebreide beanie met pompon van faux fur (nepbont). Op de overslagband staat de tekst GOLD, afgeleid van het merk. Lekker warm blijf je dankzij de zachte polar fleece band aan de binnenkant.

Muts Goldbergh in zwart en wit met pompon

Creek Beanie van SINNER

Een fijne muts hoeft niet veel geld te kosten. Voor een kleine € 20,- blijven je hoofd en oren lekker warm. De Creek Beanie van SINNER is comfortabel, zacht en tijdloos. Ideaal op koude winterdagen in de Alpen en in Nederland.

Muts van SINNER kopen

Classic Colorfull Beanie van Poederbaas

Voor liefhebbers van felle kleuren is er goed nieuws: Poederbaas heeft de kleurrijke mutsen nog altijd in het assortiment. Wordt het een combinatie van felblauw met neon roze en neon oranje of mag het nog meer regenboog op je hoofd zijn? Keuze genoeg. Toch iets te wild? Dit type muts is er ook in zachtere kleurtjes.

Gekleurde muts Poederbaas

Barts Augusti Beanie

Nog zo’n leuke beanie met een pompon van nepbont! Zonder opvallende letters zoals het model van Goldbergh hierboven, maar zeker niet minder leuk én een stuk goedkoper! De Barts Augusti Beany houdt je hoofd lekker warm en maakt je wintersportoutfit helemaal compleet.

Muts van Barts

The North Face Ski Tuke

Deze muts heeft een diepe pasvorm en kan op verschillende manieren gedragen worden. In combinatie met de pompon en print doet de Ski Tuke een beetje retro aan. Het materiaal bestaat uit een mix van acryl, elastaan en nylon. Houdt je hoofd lekker warm en kriebelt niet.

The North Face muts retro model

Napapijri - Semiury 3

Ook de Semiury 3 van Napapijri mag niet in deze lijst met de leukste mutsen en beanies ontbreken. Het model is er in vier verschillende kleuren: zwart, oranje, rood en groen. De muts is grof gebreid en heeft een omslagboord met daarop de Noorse vlag. Die misstaat niet thuis op de schaatsbaan en al helemaal niet op de piste!

Napapijri muts kopen met Noors logo
Florien Winter

Over Florien

Florien ging op haar 12e voor het eerst op wintersport en was meteen verkocht. Sindsdien gaat ze ieder jaar en geniet ze van de magie van de witte bergtoppen, lekker skiën, veel lol en een feestje in de après-ski.