6 december 2016 door Miranda in 'Skigebieden onder de loep''

SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental is afgelopen winterseizoen door de bezoekers van Snowplaza uitgekozen tot SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental: de voordelen

Dat de winnaar van de Snowplaza Awards een indrukwekkend rijtje pluspunten heeft, is natuurlijk geen verrassing. We kwamen tot de volgende conclusie:

SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental: de nadelen

Naast de hele lange rij met voordelen zijn we ook kritisch geweest tijdens ons bezoek. Hierbij de punten die wij een nadeel vonden in de SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental:

SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental

Er zijn ook genoeg plekken om even te relaxen tussendoor

Onze conclusie

Wij begrijpen wel dat SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental door jullie is uitgekozen tot beste skigebied. Het is perfect voor zowel families als kilometervreters die lange dagtochten willen maken. Tel daarbij snelle en moderne liften en de leuke berghutten en het plaatje is compleet. Wat ons betreft een terechte winnaar.

Wat vind jij van de SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental? Heb jij nog voor en -of nadelen toe te voegen aan ons lijstje?

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen