30 augustus 2014 door Thijs in 'Aankondigingen''

Waar naartoe op wintersport?

Zo langzamerhand zijn de meeste mensen weer teruggekeerd van hun zomervakantie. Het vizier kan op de winter en de bijbehorende skivakantie. De wintersportkriebels beginnen weer te komen en het is tijd om op zoek te gaan naar een geschikte bestemming. Kies je voor dat skidorp waar je al jaren naartoe gaat of ben je toe aan wat anders? Tijdens de Snowplaza wintersport oriëntatieweken nemen we je mee langs diverse bestemmingen in de Alpen. Met welk gezelschap je ook naar de sneeuw wil, wij weten waar je heen kan!

Bestemmingen voor ieder gezelschap

De komende weken gaan we op het weblog van Snowplaza.nl op zoek naar jouw volgende skibestemming. We besteden aandacht aan de beste plekken voor families, vriendengroepen, drie generaties, freestylers & freeriders en koppels. Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland, alle Alpenlanden komen aan bod. Op deze manier hopen wij de keuze uit het enorme aanbod een stuk makkelijker te maken. Een gezin met jonge kinderen is immers naar hele andere zaken op zoek dan een groep jonge snowboarders.

Hele maand september

De eerste week van september richten wij ons op families. Waar kun je het beste met jonge kinderen heen en waar moet je naartoe wanneer de kids al wat ouder zijn? Ook vertellen wij je meer over skiles, helmplicht en andere zaken die bij een wintersport met kinderen komen kijken. Vervolgens behandelen wij de beste bestemmingen voor vriendengroepen. De nadruk komt hier vanzelfsprekend te liggen op après-ski. Een trend is dat er steeds meer wintersportvakanties worden geboekt voor drie generaties. Zowel de kinderen, de ouders als de grootouders moeten zich in deze skigebieden kunnen vermaken. Bij freestylers & freeriders draait het maar om één ding en dat is uitdaging. De grootste snowparks, de diepste poedersneeuw. De oriëntatieweken worden afgesloten met plekken voor koppels. Waar zij zorgeloos kunnen skiën, wandelen en langlaufen.

Het oriënteren op de wintersport kan beginnen. Wij zijn benieuwd waar jullie deze winter naartoe gaan!

Snowplaza wintersport oriëntatieweken

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen