Skip to navigation Skip to main content

De winnaar van de Salomon skibril is bekend

54070 - De winnaar van de Salomon skibril is bekend (3)
© Louis Garnier

De afgelopen weken kon je op Snowplaza meedoen met een leuke winactie . Door het juiste antwoord te geven op de vraag 'Hoeveel soorten goggles heeft Salomon in het assortiment?', maakte je automatisch kans op een skibril naar keuze van Salomon. Nu is het zover, de winnaar is bekend. Ga jij er met een nieuwe skibril vandoor?

Skibrillen van Salomon

Skimerk Salomon heeft een uitgebreid assortiment wintersportspullen. Van ski's tot skischoenen en van skikleding tot skibrillen. Er is voor iedereen keuze genoeg! Een goede skibril is onmisbaar als je op wintersport gaat. Niet alleen om je ogen ermee te beschermen, maar ook voor goed zicht tijdens alle weersomstandigheden. Bij Salomon heb je een ruime keuze aan skibrillen. Ze zijn er voor kinderen en volwassenen, in allerlei soorten, maten en met verschillende lenzen. Allemaal beschermen ze 100% tegen schadelijke UV-stralen, sneeuw, wind en voorwerpen. De brillen reduceren het felle witte licht van de sneeuw en verminderen daarmee de kans op vermoeide ogen.

In het topsegment vind je brillen met de befaamde SIGMA-lenstechnologie. Met deze technologie is het kleurcontrast nog beter en kun je dieptes uitstekend inschatten. De Custom ID Fit zorgt voor een pasvorm die is afgestemd op elke unieke gezichtsvorm en de Photochromic-technologie past de donkerheid van de lens aan de lichtomstandigheden aan. Tot slot zijn er ook nog brillen met het Twin Lock System, waarmee je gemakkelijk lenzen kunt verwisselen, zelfs met handschoenen aan.

En de winnaar is...

Ben je na het lezen van dit alles enthousiast geworden? Samen met Skiinformatie.nl en Salomon geven we een skibril naar keuze weg. Om kans te maken, hoefde je alleen maar antwoord te geven op de vraag 'Hoeveel soorten goggles heeft Salomon in het assortiment?'. Het juiste antwoord is 40. Van alle goede antwoorden kan er maar één de winnaar zijn! Sophie Stegehuis van harte gefeliciteerd! Jij gaat er vandoor met deze te gekke prijs. We hebben je een mailtje gestuurd met meer informatie.

* Let op: skibril naar keuze afhankelijk van de beschikbaarheid.

Niet gewonnen? Bestel hier je nieuwe Salomon skibril!
Florien Winter

Over Florien

Florien ging op haar 12e voor het eerst op wintersport en was meteen verkocht. Sindsdien gaat ze ieder jaar en geniet ze van de magie van de witte bergtoppen, lekker skiën, veel lol en een feestje in de après-ski.