2022 is officieel begonnen en om het nieuwe jaar maar meteen goed in te luiden, hebben we in samenwerking met partner Salomon en onze collega's van Skiinformatie.nl een hele leuke winactie opgezet. Door het juiste antwoord te geven op de prijsvraag, maak je automatisch kans op goggles naar keuze van Salomon. Ben jij toe aan een nieuwe skibril of kun je een tweede exemplaar goed gebruiken? Doe snel mee met de winactie en wie weet ben jij de gelukkige winnaar!

Skibrillen van Salomon

Een goede skibril is een onmisbaar item tijdens je wintersport. Met de juiste goggles bescherm je je ogen, profiteer je tijdens alle weersomstandigheden van goed zicht en kun je optimaal genieten van je afdaling. Bij Salomon ben je aan het juiste adres voor een goede skibril. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, maten en met verschillende lenzen, voor volwassenen en kinderen. Welke bril je ook kiest, ze beschermen je allemaal 100% tegen schadelijke UV-stralen, sneeuw, wind en voorwerpen. De brillen reduceren het felle witte licht van de sneeuw en verminderen daarmee de kans op vermoeide ogen. Zoals het merk zelf zegt: ‘Als je het niet kunt zien, kun je ook niet skiën’. 

In het topsegment vind je brillen met de befaamde SIGMA-lenstechnologie. Dankzij deze technologie is het kleurcontrast nog beter en kun je dieptes uitstekend inschatten. De Photochromic-technologie past de donkerheid van de lens aan de lichtomstandigheden aan en de Custom ID Fit zorgt voor een pasvorm die is afgestemd op elke unieke gezichtsvorm. Tot slot zijn er ook nog brillen met het Twin Lock System, waarmee je gemakkelijk lenzen kunt verwisselen, zelfs met handschoenen aan. 

Doe mee en win

Hoe je kans maakt op deze fantastische prijs, een skibril naar keuze van Salomon*? Dat is heel simpel. Het enige wat je hoeft te doen, is het juiste antwoord geven op de vraag: ‘Hoeveel goggles heeft Salomon in het assortiment’. Laat vervolgens je gegevens achter en daarna is het een kwestie van afwachten. Kom je er nu echt niet uit? Kijk dan eens op deze pagina ›

Deelnemen kan tot en met maandag 24 januari 2022. De winnaar wordt op dinsdag 25 januari 2022 bekendgemaakt op onze website en Facebookpagina. Succes!

* Let op: skibril naar keuze afhankelijk van de beschikbaarheid.

Helaas, de prijsvraag is afgelopen. Je kunt niet meer meedoen.

Houd onze website in de gaten voor nieuwe leuke acties.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen