13 oktober 2021 door Miranda in Algemeen

Als je vanochtend naar de webcams in Oostenrijk en Zwitserland kijkt, lijkt het eerder winter dan herfst. Sinds gisteren sneeuwt het weer op diverse plekken in de Alpen en in sommige delen is de sneeuwgrens zelfs gedaald tot 1000 meter. Dit betekent dat er op diverse plaatsen sneeuw is gevallen tot in de dalen. Vandaag blijft de neerslag in de vorm van sneeuw vallen en ook morgen is er nog kans op een wit laagje. De verse sneeuw leverde in ieder geval heerlijke plaatjes op vanochtend. Kijk je even mee?

Sneeuw in de Alpen

De sneeuw die deze dagen valt, zal waarschijnlijk gedeeltelijk weer wegsmelten de komende dagen, want na morgen stijgt de temperatuur. Wel blijft de sneeuw liggen in het hooggebergte en op de gletsjers, wat natuurlijk goed nieuws is voor de hooggelegen skigebieden. Na het weekend is er opnieuw kans op sneeuw in de Alpen. Deze winterprik wakkert onze zin in skiën enorm aan. Vandaar dat we vanochtend even een rondje webcams deden en de lekkerste beelden voor je verzamelden. 

Alpbach
Brixen im Thale
Davos
Ellmau
Fügen
Gastein
Saalbach
Gurgl
Ischgl
Kaprun
Königsleiten
Laax
Obertauern
Pitztaler Gletscher
Zell am Ziller

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen