19 februari 2020 door Florien in Nieuws

Goed nieuws voor de wintersporters in het Sauerland! Na een aantal slechte dagen, heeft het vannacht weer gesneeuwd. De dorpen, pistes en bomen zijn weer heerlijk wit gekleurd. Bekijk de sneeuw-update in dit weblog.

Hard nodig

De verse sneeuw was hard nodig voor de populaire wintersportbestemmingen Winterberg en Willingen. De storm en hoge temperaturen hebben de verse sneeuw van vorige week bijna volledig laten verdwijnen. Het was dan ook geen pretje om er de afgelopen dagen op de pistes te staan. Er was meer bruin dan wit te zien. Niet waar je op zit te wachten tijdens je wintersport!


Meer sneeuw in aantocht

Gelukkig zijn de weergoden positief gestemd en kan er tot en met vrijdag verse sneeuw vallen. Geen gigantische hoeveelheden, maar hopelijk wel genoeg om meer pistes en liften te kunnen openen. Op dit moment is er 5 km aan pistes open en zijn 12 van de 29 liften in bedrijf.

Webcam Winterberg | Weer Winterberg | Sneeuwhoogte Winterberg | Snowalert Winterberg

Sneeuw-update

Bekijk hieronder de beelden van Winterberg en Willingen.

Lift Winterberg
Winterberg
Lift Willingen
Willingen
Lift en piste winterberg
Winterberg
Stoeltjeslift verse sneeuw Winterberg
Winterberg
Sneeuwkanonnen Willingen
Willingen
Piste Winterberg
Winterberg
Winterberg
Winterberg

Florien ging op haar 12e voor het eerst op wintersport en was meteen verkocht. Sindsdien gaat ze ieder jaar en geniet ze van de magie van de witte bergtoppen, lekker skiën, veel lol en een feestje in de après-ski.