14 februari 2020 door Florien in Tips

De mooiste dag van het jaar is aangebroken voor verliefde stelletjes! Op Valentijnsdag, de dag van de liefde, mag je de hele dag ongegeneerd verliefd zijn. Ook op wintersport. En eigenlijk is er niks fijner, dan om dat te zijn op de mooiste plek ter wereld. In de bergen, op de piste en in de sneeuw. Hoe je dat extra mooi vastlegt voor de rest van jullie leven? Wij geven je een aantal fototips.

#1. De 'samen genieten van het uitzicht' foto

Romantisch samen staren naar het magische bergpanorama. De zon, de verse sneeuw en jullie samen arm in arm... Dat alles maakt het plaatje compleet!

Romantisch van het uitzicht genieten

#2. De skibril-spiegel

Als verliefd stelletje kun je lekker creatief zijn. Je wilt immers wel leuke foto's kunnen delen op Instagram. Deze foto past daar zeker tussen. Het enige dat je nodig hebt is een warme choco, een gezellig terras, een XXL goggle en twee tortelduifjes. Neem een pose aan, pak je telefoon of camera erbij en fotograferen maar!

Foto in skibril op wintersport

#3. Rodelliefde

Hoe leuk is het om samen aan een romantische activiteit deel te nemen?! Onze tip: ga samen rodelen. Kies voor een mooie lange afdaling, zodat je extra lang kunt genieten. Vraag andere rodelaars om het vast te leggen of gebruik de timerstand op de camera.

Lees ook: 11 dingen die je voor je geliefde doet op Valentijnsdag >

Rodelen met liefde

#4. Het zonnige-terras-kiekje

En nadat de skibril foto is gemaakt, moeten jullie natuurlijk ook even laten zien hoe heerlijk jullie het samen hebben. Bestel de lekkerste gerechten uit de Alpen en maak een foto met jullie samen op de achtergrond. Wedden dat iedereen jaloers is op deze Valentijnslunch?

Terras wintersport met liefde

#5. De verliefde foto

Ook al zijn jullie al jaren samen, doe gewoon alsof je elkaar net hebt ontmoet. Maak een hele zoete en zeer verliefde foto.

Stelletje op de piste

#6. De 'ik poseer verleidelijk voor je' foto

En na al dat serieuze gedoe is het tijd voor een beetje gekkigheid. Neem een verleidelijke pose aan en maak samen de leukste foto's. Wij zijn heel erg benieuwd!

poseren op de piste

#7. Creatief met hartjes

Ben je helaas zonder je liefje op wintersport? Verdrietig, maar ach, je kunt wel een hele romantische foto naar hem of haar sturen. Heeft het spiegelei van je Tiroler Gröstl de vorm van een hartje? Krijg je een hartjeskoekje bij je warme choco? Of heb je met je ski's een hartje in de sneeuw getekend? Maak er een leuke foto van en stuur die naar je geliefde. 

hartjes koekje op wintersport


Florien ging op haar 12e voor het eerst op wintersport en was meteen verkocht. Sindsdien gaat ze ieder jaar en geniet ze van de magie van de witte bergtoppen, lekker skiën, veel lol en een feestje in de après-ski.