19 januari 2020 door Thijs in Nieuws

Gisteren kon je al lezen (en zien!) dat er eindelijk weer verse sneeuw viel in de Alpen. Er trok een depressie van west naar oost die vrijdagavond als eerste in Frankrijk voor sneeuw zorgde. Langzaam maar zeker ging het ook in de andere Alpenlanden sneeuwen en zaterdagochtend was het overal weer winters wit. In Oostenrijk is ook de afgelopen nacht nog wat verse sneeuw gevallen en sneeuwt het op sommige plekken nog altijd. Nu we in de dalen eindelijk weer sneeuw zien, willen we deze webcambeelden natuurlijk graag met jullie delen!

Zon keert terug

Na dit winterse weekend keert de zon weer terug in het Alpengebied. Vanaf morgen schijnt de zon volop en zijn de omstandigheden om te skiën dus optimaal. De temperatuur blijft stabiel, met waardes net onder het vriespunt. Neerslag gaan we de komende dagen niet zien. Pas volgend weekend neemt de kans op verse sneeuw toe, maar daar lees je op maandag, woensdag en vrijdag alles over in ons Alpenweer. Eerst maar weer eens even genieten van deze fijne webcambeelden op zondagochtend.

Going am Wilder Kaiser

Ellmau

Kristberg

Lech am Arlberg

Mittelberg

Lungötz

Faistenau

Bad Hofgastein

Heuberg Arena

Loser Altaussee

Schröcken

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen